Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Open huis in Heerjansdam

Logo Goedhuis

Heb jij altijd al eens in een Goedhuis woning willen kijken? Wij laten je graag het comfort, de luxe en ruimte ervaren van onze woningen! Onze kopersbegeleiders nemen je graag mee in deze Goedhuis ervaring en zijn beschikbaar voor al je vragen.

11 juni van 10:00 tot 16:00 uur in Heerjansdam

Uiteraard vinden wij alle Goedhuis woningen mooi; in basis ontworpen door onze architecten en binnen de mogelijkheden, naar eigen smaak aan te passen. Iedere woningen heeft zijn charme, maar sommige woningen springen er nou eenmaal écht uit! Voorzien van vele opties is deze IJssel een prachtig plaatje geworden. De bouw van deze woning was een uitdaging te noemen; gelegen in een hofje midden in een bestaande woonwijk. Maar Goedhuis gaat geen uitdaging uit de weg. Met trots kunnen wij zeggen dat deze IJssel met allure een aanwinst is voor de wijk!

Meld je aan voor de open huis van 11 juni in Heerjansdam

Kom jij kennis maken met ons onder het genot van lekker kopje koffie? Ook aan de kinderen wordt gedacht. Meld je aan via onderstaand formulier en wij sturen jou de persoonlijke uitnodiging.

Naam

Over deze woning

Type IJssel kent de volgende kenmerken als uitgangspunt

  • Woonoppervlakte 153 m² / Inhoud 553 m³
  • Goothoogte 3 m. / nokhoogte 7.6 m.
  • Binnenmaat ca. 7.85 x 10.97 m.
  • 3 slaapkamers

Deze woning is uitgevoerd in wit gekeimde gevelstenen in combinatie met vuren vlotdelen. De toekomstige bewoners hebben de woning aanzienlijk vergroot door de toevoeging van maar liefst 4 dakkappellen. De badkamer is tevens verruimd zodat er voldoende ruimte is om een bad te plaatsen. Tevens bestond de wens voor een walking-closet in de slaapkamer. Door het laten vervallen van een tussenmuurtje is de berging betrokken bij deze slaapkamer en ontstaat er een zee van ruimte!

Deze woning is meer dan de moeite waard om te bezichtigen!
Onze adviseurs zijn aanwezig om je rond te leiden en te informeren over de mogelijkheden. Meld je snel aan via bovenstaand formulier.