Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Open Huis in Sint Willebrord

Logo Goedhuis

Binnenkort is het weer zo ver! Je kunt een kijkje nemen in één van onze Goedhuis woningen. Dit keer is model Vecht te bezichtigen. Ervaar met eigen ogen het comfort, de luxe en de ruimte die deze Goedhuis woning te bieden heeft. Bekijk de materialisering, de afwerking, kom in gesprek met één van onze kopersbegeleiders en ontdek wat Goedhuis voor jou kan betekenen!

11 maart van 12:00 tot 15:00 uur, Den Elshout 11 Sint Willebrord

Iedere Goedhuis woning is met zorg ontworpen door onze architect. Elk ontwerp heeft zo zijn eigen uitstraling en kenmerken. Het is logisch dat de ene woning beter bij jou  past dan de andere. Op dit moment hebben we 13 woningtypes, één daarvan is model Vecht. Dit model is door de unieke gevel een typische notariswoning te noemen.

Deze woning in Sint Willebrord is gebouwd zoals in onderstaande impressie is getekend; prachtige luiken en dakkapellen geven deze woning een luxe uitstraling. Aan de woning is een berging gekoppeld welke uitstekend kan dienen als hobbyruimte of opslagruimte. Boven zijn 3 ruime slaapkamers gecreëerd. De badkamer is casco; deze kun je geheel naar eigen smaak uitvoeren! Naast 3 slaapkamers is er nog een extra ruimte dat perfect dienst kan doen als walk-in-closet of betrek deze ruimte bij je slaapkamer. Ontdek de vele mogelijkheden die deze woning je te bieden heeft. Overigens is deze woning ook te koop, zie Goedhuis op Funda

Kom langs bij het Open Huis van 11 maart in Sint Willebrord

Kun jij niet wachten om deze woning van binnen te bekijken? Heb je een kavel en ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Wil jij je ideeën voor een nieuwbouwwoning met ons doornemen? Kom geheel vrijblijvend met ons kennis maken onder het genot van een lekker kopje koffie! Aanmelding is niet nodig. Je bent van harte welkom!

Over deze woning

Type Vecht kent de volgende kenmerken als uitgangspunt:

  • Woonoppervlakte 153 m² / Inhoud 553 m³
  • Goothoogte 3 m. / nokhoogte 7.6 m.
  • 3 slaapkamers

Woning Vecht heeft een moderne uitstraling met klassieke accenten. Deze combinatie geeft het geheel een luxe aanzicht. Gebouwd naar hedendaags comfort; met warmtepomp en nul-op-de-meter. De woning is te bezichtigen voor degenen die geïnteresseerd zijn een Goedhuis te laten bouwen of specifiek deze woning wensen te kopen. Want, wat dit project zo uniek maakt, is het feit dat deze woning ook daadwerkelijk in de verkoop staat! Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Deze woning is meer dan de moeite waard om te bezichtigen! Onze adviseurs staan voor je klaar. 

Ben jij 11 maart verhinderd maar wil je toch graag kennismaken met Goedhuis? Vanaf nu is onze showroom ook iedere zaterdag van 12:00 tot 15:00 geopend! Kom vrijblijvend bij ons binnenlopen. Wil jij zeker zijn van een informatiegesprek in het weekend? Plan dan tijdig je afspraak in! Zonder afspraak kan het zijn dat je even moet wachten.