Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Woon jij binnenkort in het Wilgenrijk?

Logo Goedhuis

Stel je voor… je wordt elke ochtend wakker door het zachte geruis van de wind en de geur van versgemaaid gras. De natuur binnen handbereik maar toch in de Randstad: dat zijn de ingrediënten voor het wonen in het Wilgenrijk. Dit is een woongebied tussen Rotterdam en Den Haag, nabij Maassluis. In deze buurt is ruimte voor zowel zelfbouw als projectbouw.

Kies ervoor om jouw droomhuis te laten bouwen door Goedhuis. Met de ruime keuze aan prefab woningen zul jij niets te kort komen! Jij kiest de woning uit en wij bouwen hem in een rap tempo op een kavel. Zie jij een van onze Goedhuis woningen graag terug op grond van het Wilgenrijk? Lees dan snel verder en ontdek de stappen naar jouw eigen plekje.

Nieuwbouwproject Wilgenrijk

Binnen het woongebied Wilgenrijk is er ruimte voor het kopen van een zelfbouwkavel om uw eigen huis op te bouwen. De ligging van de vrije kavels maakt wonen in deze buurt erg bijzonder. De buurt ‘Goedland’ is nagenoeg autovrij. Hier wordt binnen op natuurlijke wijze verbonden met buiten en ontstaat er een knusse plek met vrij en groen uitzicht. Wonen in Goedland voelt daardoor zeer vrij. Ook woon je nog eens midden in het landschap.

Wil je op de hoogte gehouden worden door Wilgenrijk met informatie rondom de kavels? Houd de buurtpagina van Wilgenrijk in de gaten en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bouw het huis van jouw dromen

Een tijdloze en energiezuinige woning bouwen op jouw kavel? Kies dan voor een Goedhuis! Goedhuis is onderdeel van Welstand Bouw: één van de meest innovatieve bouwbedrijven van Nederland. Onder het label Goedhuis produceren wij prefab nieuwbouwwoningen op basis van sandwichpanelen. Hierdoor bouwen we sneller én duurzamer dan traditionele bouwbedrijven. Jouw Goedhuis voldoet niet alleen aan de eisen van nu, maar wordt ook gebouwd met het oog op de toekomst.

De woningen van Goedhuis zijn prefab. Dit wil zeggen dat de basis van onze woningen wordt gelegd in onze loods in Hendrik-Ido-Ambacht. Hier worden de sandwichpanelen waaruit de woning wordt opgebouwd op maat gemaakt. Prefab betekent niet dat je geen keuzemogelijkheden hebt. Integendeel, met behulp van onze configurator kun je heel eenvoudig zelf jouw droomhuis ontwerpen. Begin met één van de standaard configuraties en pas deze geheel naar eigen wens aan. Zodra je het basisontwerp gaat bewerken zie je direct wat de prijs van jouw droomhuis is. En dat is wel zo overzichtelijk.

Ik zoek een kavel nabij Maassluis

Ben jij op zoek naar een kavel en heeft dit project momenteel geen vrije kavels die geschikt zijn? Vul hieronder het formulier in en wij kunnen je helpen met de zoektocht naar een geschikt kavel. Wij hebben veel contact met makelaars en projectontwikkelaars en hebben een grote database met beschikbare kavels. Daarnaast houden we je op de hoogte van projecten in de regio. Dit is 100% vrijblijvend.

    Start met samenstellen

    Jouw droomwoning samenstellen? Start met ontwerpen! Kies één van de twaalf samengestelde woningen en pas de binnen- en buitenkant aan. Binnen vijf minuten ontvang je een complete offerte voor jouw geconfigureerde woning.

    Ja, ik wil nu starten met ontwerpen

    Of kies direct jouw Goedhuis

    Filters