Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Jouw droomhuis bouwen met Goedhuis

Logo Goedhuis

Wonen in een groen, waterrijk en landelijk gebied met rust die zeldzaam is in de Randstad? Dan zit je goed bij Wilgenrijk, een nieuw woongebied tussen Rotterdam en Den Haag, dicht bij Maassluis, Maasland en natuurgebied Midden-Delfland. In de verschillende buurten is hier ruimte voor zowel zelfbouw als projectbouw. 

Wil jij je droomhuis bouwen? Bij Goedhuis helpen en begeleiden wij je bij de koop van een kavel en het bouwen van je huis. Dit doen wij in verschillende woongebieden. Ook in Wilgenrijk behoort het bouwen van een van onze prefab huizen tot een van de mogelijkheden. Op deze pagina vertellen we je meer over het nieuwe woongebied ‘Wilgenrijk’ en de mogelijkheid voor het kopen van een kavel en het bouwen van jouw droomhuis met behulp van Goedhuis.

Wonen in Wilgenrijk

Binnen het woongebied Wilgenrijk is er in de buurt Goedland ruimte voor het kopen van een zelfbouwkavel om uw eigen huis op te bouwen. Deze buurt heeft in totaal 45 zelfbouwkavels. De ligging van de ruime en vrije kavels en de oriëntatie van de beoogde huizen, maakt wonen in deze buurt heel bijzonder. De voorzijdes van alle huizen zijn gericht op het park en het water en beide zijn volledig autovrij. De buurt Goedland zelf is autoluw. In de buurt wordt ‘binnen’ op een natuurlijke wijze verbonden met ‘buiten’ en ontstaat er een knusse plek met vrij en groen uitzicht. Hierdoor voelt wonen in Goedland zeer vrij en midden in het landschap. Inmiddels zijn er al ruim 40 kavels verkocht, en nog maar enkele beschikbaar. Bekijk ze hier.

Wil je op de hoogte gehouden worden door Wilgenrijk met informatie rondom de kavels? Houd de buurtpagina van Wilgenrijk in de gaten en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bouw het huis van jouw dromen

Een tijdloze en energiezuinige woning bouwen op jouw kavel? Kies dan voor een Goedhuis! Goedhuis is onderdeel van Welstand Bouw: één van de meest innovatieve bouwbedrijven van Nederland. Onder het label Goedhuis produceren wij prefab nieuwbouwwoningen op basis van sandwichpanelen. Hierdoor bouwen we sneller én duurzamer dan traditionele bouwbedrijven. Jouw Goedhuis voldoet niet alleen aan de eisen van nu, maar wordt ook gebouwd met het oog op de toekomst.

De woningen van Goedhuis zijn prefab. Dit wil zeggen dat de basis van onze woningen wordt gelegd in onze loods in Hendrik-Ido-Ambacht. Hier worden de sandwichpanelen waaruit de woning wordt opgebouwd op maat gemaakt. Prefab betekent niet dat je geen keuzemogelijkheden hebt. Integendeel, met behulp van onze configurator kun je heel eenvoudig zelf jouw droomhuis ontwerpen. Begin met één van de standaard configuraties en pas deze geheel naar eigen wens aan. Zodra je het basisontwerp gaat bewerken zie je direct wat de prijs van jouw droomhuis is. En dat is wel zo overzichtelijk.

Ik zoek een kavel nabij Maassluis

Ben jij op zoek naar een kavel en heeft dit project momenteel geen vrije kavels die geschikt zijn? Vul hieronder het formulier in en wij kunnen je helpen met de zoektocht naar een geschikt kavel. Wij hebben veel contact met makelaars en projectontwikkelaars en hebben een grote database met beschikbare kavels. Daarnaast houden we je op de hoogte van projecten in de regio. Dit is 100% vrijblijvend.

    Start met samenstellen

    Jouw droomwoning samenstellen? Start met ontwerpen! Kies één van de twaalf samengestelde woningen en pas de binnen- en buitenkant aan. Binnen vijf minuten ontvang je een complete offerte voor jouw geconfigureerde woning.

    Ja, ik wil nu starten met ontwerpen

    Of kies direct jouw Goedhuis

    Filters