Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Afbeeldingen woningen

Logo Goedhuis

Met de juiste verkoopdocumentatie zijn potentiële kopers sneller overtuigd.

Goedhuis biedt makelaars kosteloos een informatiepakket aan met hoogwaardige foto’s en of renders van de woningen. Desgewenst kunnen we helpen door vooraf een selectie te maken van woningtypes die toegepast kunnen worden binnen het specifieke bestemmingsplan en/of beeldkwaliteitsplan.

Bekijk hieronder de andere voordelen en download het informatiepakket.

Wat doen wij?

Ontwikkelen

Wij ontwikkelen woningbouwprojecten, vaak inclusief bestemmingsplan wijziging. Doordat we Goedhuis woningen gebruiken kunnen we snel schakelen, procestijden verkorten en een goed grondbod uitbrengen. Benieuwd naar de projecten die we doen? Bekijk hier een greep uit onze projecten.

Bouwen

Goedhuis heeft een focus op kwaliteit en betaalbaarheid, prefabricage is waar we in geloven. Ondanks dat elke woning toch uniek is, blijven we binnen het product Goedhuis. Alle woningen worden continu geoptimaliseerd naar de wensen en eisen vanuit de gebruikers op basis van big-data.

Voor wie?

Goedhuis is voor ontwikkelaars, makelaars en bovenal voor de uiteindelijke klant. We ontzorgen u als makelaar/ontwikkelaar en nemen het traject van vergunning/advies/keuzes volledig uit handen. Wilt u kennismaken, neem dan contact op!

Downloaden afbeeldingen

Hier kan je de mooiste afbeeldingen downloaden om een mooie impressie te vormen van nieuw te bouwen woningen. In onze ervaring helpen deze beelden enorm met de verkoop van kavels. In combinatie met de gratis te downloaden offertes op onze website zal de financiering ook een stuk sneller rond zijn. Deze offertes kunnen helemaal samengesteld worden in de configurator met verschillende soorten woningen en opties binnen alle prijsklassen.

Alle foto’s zijn beschikbaar zonder logo’s, zodat ze ook gemakkelijk op Funda-advertenties geplaatst kunnen worden. Omdat wij alle woningen op de afbeeldingen ook daadwerkelijk bouwen kunnen alle geïnteresseerde klanten voor de kavels direct bij ons terecht voor vervolgstappen in het proces.

Lage woning met kap

Download hier alle afbeeldingen van de woningen met een submap voor de woningen met één woonlaag en een kap.

Download

Hoge woning met kap

Download hier alle afbeeldingen van de woningen met een submap voor de woningen met twee woonlagen en een kap.

Download

Alle afbeeldingen

Download hier in een keer alle afbeeldingen van de woningen die in de Goedhuis database staan.

Download 

Zitten de woningen die je zoekt er niet tussen? Dan zijn er ook mogelijkheden voor concrete beelden afgestemd op jouw specifieke wensen. Hierbij kunnen de woningen en de achtergronden aangepast worden op de specifieke situatie. Neem hiervoor contact met ons op.