Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Levensloopbestendige bungalow laten bouwen door Goedhuis

Logo Goedhuis

Bent u al een tijd op zoek naar een fijne levensloopbestendige woning? Geen probleem, want ook die bouwt Goedhuis voor je. Wil je meer weten over alle mogelijkheden van het bouwen van een levensloopbestendige bungalow of wil je weten wat zo’n woning inhoudt? Lees dan verder.

Levensloopbestendige bungalow laten bouwen

Denk je eraan om een levensbestendige bungalow te laten bouwen? Goed idee. Een levensloopbestendige woning is zeer geschikt om in te blijven wonen ongeacht ouderdom, ziekte of handicap. Het is een woning waarin je de mogelijkheid krijgt om te allen tijde veilig en comfortabel te blijven wonen. Helaas zijn veel woningen nog niet levensloopbestendig of het proces voor een woning duurt jaren. Dit zorgt voor vele vervelende situaties.

Goedhuis helpt je graag bij de bouw van een toekomstbestendige woning. Woning Rijn is ideaal als levensloopgeschikte woning. Je hoeft geen trap op of af om het toilet te bezoeken. Je staat binnen enkele seconden in de keuken. Kortom, alle benodigdheden zijn binnen handbereik.

Voordelen van een levensloopbestendige woning

Nu weet wat een levensloopbestendige woning inhoudt, kunt u zich voorstellen dat dit erg fijn kan zijn uw woongemak. Wij hebben al wat voordelen genoemd, maar zo zijn er nog een hoop andere voordelen. Wij zullen ze allemaal opnoemen, zo kun je zelf beslissen of dit een optie voor je is.

  • Met een levensloopbestendige woning ervaart u direct meer gemak, veiligheid en comfort.
  • U verwijdert een hoop drempels door een goede toegankelijkheid naar en in de woning.
  • U beperkt het risico op vallen in uw eigen huis.
  • U maakt zelf keuzes over waar u woont en wilt blijven wonen.

Waarom kiezen voor Goedhuis?

Het bouwen van uw levensloopbestendige bungalow met Goedhuis heeft ook meerdere voordelen. Wij pakken het algehele proces anders aan dan de rest. Je kiest je eigen ontwerp en neemt je eigen beslissingen. En dit zonder de nadelen van het proces; de trage aannemers, verborgen gebreken en dubieus meerwerk. Wij zorgen ervoor dat je kunt genieten van jouw woning. Dit is tenslotte de plek waar je hart ligt.

Uw bungalow is tijdloos en ontworpen door een van de beste architecten van Nederland. Daarnaast gebruiken we een uniek systeem van sandwichpanelen bij het bouwen, waardoor we sneller en duurzamer bouwen dan traditionele bouwbedrijven. Daarnaast geldt: prijs = prijs. We rekenen geen meerwerk. Je betaalt je woning pas bij oplevering. Dit zorgt ervoor dat u geen gedoe krijgt tijdens het proces.

Uw levensloopbestendige bungalow laten bouwen?

Zou je een levensloopbestendige bungalow laten bouwen door Goedhuis? Dan kunnen wij ons voorstellen dat je graag meer informatie wilt over alle mogelijkheden van jouw droomwoning. Neem contact op voor meer informatie of vragen. Wij helpen u graag verder.