Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Kosten funderingsadvies: waar moet ik aan denken?

Logo Goedhuis

De kosten voor funderingsadvies zijn afhankelijk van een aantal factoren. Wanneer je een woning laat bouwen door Goedhuis profiteer je van het voordeel dat hier geen extra kosten voor worden gerekend. Het funderingsadvisering is namelijk bij de totaalprijs inbegrepen. Wil je meer weten over de kosten voor het laten bouwen van een woning? Lees dan snel verder.

Kosten voor funderingsadvies en sondering

Voor het funderingsadvies is het altijd belangrijk dat je de grond eerst laat sonderen. Aan de hand van het sonderingsonderzoek kan namelijk pas een advies worden gegeven over de fundering voor het huis. De kosten voor de sondering samen kunnen vaak tot in de duizenden euro’s oplopen. Het gemiddelde sonderingsonderzoek bedraagt ongeveer tussen €1.000 en €3.000 afhankelijk van het gekozen type woning. Wanneer je dit laat uitvoeren is je huis verzekerd van een stevige ondergrond waardoor de kans op onverwachte kosten tijdens het bouwproces lager zullen zijn.

Goedhuis neemt het werk voor je uit handen

Zie je het niet zitten om alle kosten van het bouwen, de sondering, de architectuur en afwerkingskosten bij verschillende partijen neer te leggen? Dan ben je bij Goedhuis aan het juiste adres. Van het ontwerpen van het huis tot de oplevering, al deze werkzaamheden nemen wij voor je uit handen. Wij werken namelijk met all-in prijzen. Bekijk dus zeker ons aanbod om te ontdekken of er iets voor jou tussen zit.

Welke diensten zitten er in de all-in prijs?

De tekeningen van de architect, de sondering, de constructieberekening, de bouwbesluitberekening en de fundering (voor heipalen tot 6 meter) zitten bij ons bij de totaalprijs inbegrepen. De vooronderzoeken, waaronder de sondering worden één op één aan jou doorbelast. Zo kun je bij ons nooit voor onverwachte kosten komen te staan. Heb je vragen of ben je benieuwd naar ons aanbod? Neem een kijkje binnen onze woningtypes of neem contact met ons op.