Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Funderingsadvies kosten

Wat zijn de kosten voor funderingsadvies en sondering? Wanneer je een huis wilt laten bouwen of verbouwen of als een pand schade of scheurvorming heeft, is het slim om gebruikt te maken van een funderingsadvies. Goedhuis licht de kosten en bijkomende zaken toe, zodat je goed voorbereid van start gaat.

Logo Goedhuis

Kosten funderingsadvies

De kosten voor funderingsadvies zijn afhankelijk van een aantal factoren. Vaak liggen de kosten tussen de €400 en €700. Wanneer je een woning laat bouwen door Goedhuis profiteer je van het voordeel dat hier geen bijkomende kosten voor worden gerekend, het funderingsadvisering is bij de totaalprijs inbegrepen. Wil je meer weten over de kosten voor een funderingsadvies of het laten bouwen van een woning? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Kosten voor funderingsadvies en sondering

Voor het funderingsadvies is het altijd belangrijk dat je de grond eerst laat sonderen. Aan de hand van het sonderingsonderzoek kan namelijk pas een advies worden gegeven over de fundering voor het huis. De kosten voor de sondering samen kunnen vaak tot in de duizenden euro’s oplopen. Het gemiddelde sonderingsonderzoek bedraagt ongeveer tussen €1500 en €2.250 afhankelijk van het gekozen type woning. Wanneer je dit laat uitvoeren is je huis verzekerd van een stevige ondergrond waardoor de kans op onverwachte kosten tijdens het bouwproces lager zullen zijn.

Goedhuis neemt het werk voor je uit handen

Zie je het nu niet zitten om alle kosten van het bouwen, de fundering, de sondering, de architectuur en afwerkingskosten bij allerlei verschillende partijen neer te leggen? Dan ben je bij Goedhuis aan het juiste adres! Van het ontwerpen van het huis tot de oplevering: al deze werkzaamheden nemen wij je uit handen. Zo kunnen wij jou ontzorgen.

De tekeningen van de architect, de constructieberekening, de bouwbesluitberekening en de fundering (voor heipalen tot 6 meter) zitten bij ons bij de totaalprijs inbegrepen. De vooronderzoeken, waaronder de sondering worden één op één aan jou doorbelast. Zo sta je niet voor onverwachte kosten en kun je al vanaf € 243.000 genieten van jouw vrijstaande woning.

Wil je meer weten over alle mogelijkheden? Wij komen graag met je in contact