Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Wat zijn de kosten van een eigen huis bouwen?

Logo Goedhuis

Lijkt het jou geweldig een eigen huis te (laten) bouwen maar wordt deze droom toch tegengehouden? Bijvoorbeeld door de tijd die je er in moet steken en de snelheid waarin het gaat. Of vind je het grofweg veel te duur? Goedhuis wil graag dat alle dromen uitkomen en dat er voor iedereen een kans is om toch een huis te bouwen. Ontdek hier meer over de verschillende mogelijkheden.

Voordelen van een Goedhuis

De bouw van een nieuwe woning vergt veel tijd. Naast de tijd die het sowieso al in beslag neemt komt er vaak ook veel geregel bij kijken, meestal hier en daar nog wat vertragingen en het kost natuurlijk veel geld. Bij Goedhuis vinden we het belangrijk dat iedereen de kans krijgt een huis te bouwen. Daarom bieden we verschillende basismodellen aan met extra opties om jouw woning naar wens te maken. Zo is er voor ieder wat wils! Naast de diverse opties zijn er nog meer voordelen. Want waarom zou jouw keuze nog meer op Goedhuis vallen? 

  • Wij werken met een vaste prijs. Hiermee bedoelen we dat de gegeven prijs ook echt de prijs zal blijven. ‘What you see is what you get’, ook na de oplevering. Zo kun jij vertrouwen op de kosten van een eigen huis.
  • De bouwsnelheid is ook een belangrijke USP van ons. Binnen drie maanden kun jij al intrekken in je nieuwe stulpje.
  • Dankzij een uniek systeem heeft een Goedhuis woning per kuub gemiddeld 5 tot 10% meer woonoppervlak dan traditionele houtskeletbouw woningen. 
  • Goedhuis woningen zijn niet alleen mooi, maar zorgen ook voor optimaal wooncomfort. Dit komt door de extreem geïsoleerde daken en vloeren door middel van een damp-open constructie. Een woning van Goedhuis is energiezuinig, duurzaam en circulair.

Kosten eigen huis bouwen tot €250.000

Jouw vrijstaande woning kan al gebouwd worden met een bedrag tot €250.000. Je hebt dan de keuze uit twee typen woningen: Giessen en Alblas. Daarnaast is het een all-in prijs. Je bent geen extra kosten kwijt aan een architect, constructieberekening, sonderingen, funderingsadvies en een vergunningsaanvraag. Hierdoor bespaar je zo al enkele duizenden euro’s. Op deze manier zijn de kosten voor een eigen huis acceptabel. Natuurlijk kun je het zo gek maken als je zelf wilt door de extra opties, maar dat is volledig aan jou. Neem ook een kijkje bij onze andere modellen. Het totale bedrag is exclusief de kosten voor de kavel en overige kosten, denk aan eventuele opties die je uitkiest.