Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Jouw droomhuis laten bouwen bij Goedhuis

Logo Goedhuis

Kies jij voor duurzaamheid, efficiëntie en ook nog eens een flinke boost aan luxe? Dit all-in-one pakket bieden wij bij Goedhuis aan in de vorm van een ‘prefab woning’. Ga jij nu wel voor dat droomhuis wat nu eindelijk betaalbaar is? Ook biedt het rust en ruimte want je woont vrijstaand. De indeling van de prefab woning is zeer efficiënt. Zo maak je van elk stukje ruimte optimaal gebruik. Ontdek meer bij Goedhuis.

Het verschil tussen een huis en een Goedhuis

Waar kun je een Goedhuis aan herkennen? Het grootste verschil is de bouwsnelheid, duurzaamheid en de prijs. De prijs is gebaseerd op all-in waardoor je krijgt wat je ziet, prijs = prijs. Pure transparantie. De woning hoef je overigens ook pas bij oplevering te betalen. Geen termijnen of bouwdepot. Ook is de prijs lager in vergelijking met het traditioneel laten bouwen van jouw droomhuis. Er worden erg veel kosten bespaart door het prefab bouwen, denk alleen al aan personeelskosten. Doordat alle componenten al in de fabriek gemaakt worden en alleen nog gemonteerd hoeven worden op locatie scheelt dit in al in personeelskosten. Ook zijn we niet afhankelijk van de weersomstandigheden. Deze manier van werken is ook van invloed op de snelheid. Binnen drie maanden kan jouw Goedhuis er staan: van heipaal naar sleuteloverdracht. Nog een voordeel: de Goedhuis woningen zijn erg duurzaam. Door het Kingspan TEK bouwsysteem is het Goedhuis sterk geïsoleerd. Daarnaast zijn de huizen grotendeels van hout en dat is een duurzamer product dan stenen. De huizen zijn gasloos en bevatten een damp-open constructie. Uiteindelijk draag je dus ook nog een steentje bij aan het milieu én daarbij merk je het in je portemonnee.

Voordelen van Goedhuis:

✅Bouwsnelheid van drie maanden

✅Jouw droomhuis voor een lagere prijs

✅Tien procent meer woonoppervlak per kuub dan andere nieuwbouwhuizen

✅Toekomstbestendig huis 

✅Milieuvriendelijk 

Nieuwsgierig geworden naar Goedhuis?

We hebben een breed aanbod in prefab woningen. De variatie zit vooral in de ruimte, we hebben Goedhuizen tot 100m2 en daarboven maar ook vanaf 200 m2. Ook zijn er diverse opties mogelijk zoals een andere kozijnkleur of een andere soort dakkapel. Start nu met het ontwerpen van je woning en zet je eerste stap in de aankoop van een Goedhuis. Zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact op en wij helpen je graag verder.