Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Je eigen huis ontwerpen 

Logo Goedhuis

Lijkt het jou geweldig om je huis niet alleen van binnen maar ook van buiten te kunnen ontwerpen? Van fundering tot oplevering? Dit kan bij Goedhuis! Wij bouwen namelijk casco woningen. Ontdek snel meer.

Heft in eigen handen nemen

Dolgraag een eigen huis ontwerpen maar geen zin in het gedoe eromheen? Bijvoorbeeld een architect moeten regelen die voor de complexe bouwtekeningen zorgt? Bij Goedhuis krijg je de kans om zelf vanaf de bank een huis te ontwerpen. Dit kan via de configurator met diverse extra opties. Allereerst zoek je een basiswoning uit. Hier gaat het met name over het type woning. Deze verschillen voornamelijk in oppervlakte, indeling en uiterlijk. Het is wel zo dat je aan het uiterlijk nog verschillende opties kunt veranderen. Denk bijvoorbeeld aan een extra dakkapel of andere gevelbekleding. Een optie waar je op kunt filteren zijn de kosten. Je kunt jouw Goedhuis woning kopen vanaf € 211.500. Deze casco woningen gaan tot de €250.000. Boven de €250.000 hebben wij het meeste aanbod in woningen. Aan jou de keuze, want jij bepaalt hoe je jouw huis wilt ontwerpen!

Voordelen Goedhuis

Aan een Goedhuis prefab woning zitten diverse voordelen. Allereerst is het natuurlijk fijn dat je zelf volledig de controle hebt over het ontwerp van de woning. Goedhuis versimpelt het kopen van een woning. Jij bepaalt het ontwerp, wij bouwen het. Dit doen wij op een duurzame manier. Alle elementen van het huis zijn namelijk op demontabele wijze gemaakt. Hierdoor wordt er een hoop tijd bespaart en kunnen de kosten van de woning omlaag. Een prachtig huis voor een lagere prijs zelf ontwerpen, het kan echt.

Snelheid is dus een aspect wat bij Goedhuis absoluut op de voorgrond treedt. Door het demontabel bouwen, wat dus vooraf in de fabriek wordt gedaan, kan er aan één stuk doorgewerkt worden. Er hoeft geen rekening gehouden te worden met slecht weer of winterse omstandigheden. Ook zijn er minder mensen nodig om de woning te bouwen en ontstaat er minder afval. Door deze formule krijg je een win-winsituatie, namelijk: duurzaamheid en lagere kosten. Duurzaamheid zet zich ook voort in de woning zelf. Door het Kingspan TEK bouwsysteem is het huis stevig en goed geïsoleerd. Daarnaast heeft de woning een damp-open constructie wat voor optimale luchtstromen zorgt. 

Aanbod Goedhuis

Goedhuis biedt diverse soorten woningen aan. Neem een kijkje op onze website en stel je eigen woning samen. Zorg dat jouw woning helemaal eigen wordt. Op dit moment zijn er diverse nieuwbouwprojecten aan de gang, neem een kijkje! Wil je meer weten over de prefab woningen van Goedhuis of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en wij vertellen je graag meer.