Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Houten prefab woningen: prijzen 

Logo Goedhuis

Prefab woningen: een steeds bekender wordend fenomeen in de huizenmarkt. Het neemt namelijk snelheid en duurzaamheid met zich mee. Ook is het nog eens kostenbesparend. Echter bestaan er wel verschillende manier van prefab bouw. Bij Goedhuis bouwen we houten prefab woningen. Een veel gestelde vraag is: wat zijn nu de prijzen van dit type woning? En wat is er beter qua bouwmateriaal? Lees het hier.

Houten prefab woningen

De meeste prefab onderdelen zijn gemaakt van hout. Dit wordt over het algemeen gebruikt omdat het vele voordelen heeft. Met hout kun je namelijk, als grootste voordeel na de bouw, hoge isolatiewaarden (RC boven 5) en comfort behalen. De sterke isolatie komt door de houten elementen. Hierdoor zijn de wanden van het huis een stuk minder dik in vergelijking met traditionele bouw. Ook is er minder tijd nodig om op te warmen voor een systeembouw woning. Een Goedhuis woning is gebouwd met Kingspan-TEK panelen waardoor het een  damp-open constructie heeft, een sterke isolatie dus. Met deze manier van isoleren scoort Goedhuis een RC waarde van 5.5.

Naast de sterke isolatie zijn overige belangrijke voordelen, waar je direct van profiteert:

✔️ Hoge bouwsnelheid van maar liefst 3 maanden

✔️ Prijs is lager in vergelijking met traditionele bouw 

✔️ Door routinewerk is de kans op bouwfouten aanzienlijk kleiner 

Prefab: hout vs. beton

Bij Goedhuis bieden we houten prefab woningen aan. Toch is er ook nog ander materiaal waar prefab mee gebouwd kan worden. Dit gaat om beton. Elk materiaal heeft zo weer zijn voor- en nadelen. Zie hieronder wat voordelen per materiaalsoort.

HoutbouwBetonbouw
Hout is licht materiaal, hierdoor nemen transportkosten afBeton is erg stevig en blijft lang goed
Houtbouw is snelbouw. Hout is namelijk erg makkelijk bewerkbaarBeton is milieuvriendelijk: er hoeven geen bomen voor gekapt te worden
Houtbouw zorgt voor een sterke isolatieBeton is goedkoop
Houtbouw vs. betonbouw

Houten prefab woningen: welke prijzen?

Bij Goedhuis bieden we houten prefab woningen aan van uiteenlopende prijzen. Zo begint onze woning Alblas met een prijs van € 211.500 en onze woning Vliet is ons duurste model, van €461.370. Wij willen graag dat er voor ieder wat wils is daarom bieden we woningen in diverse prijscategorieën aan. We vinden het leuk als je onze configurator doorloopt zodat je zelf kunt kijken wat jouw interesse heeft van alle Goedhuis woningen. Het gaat voornamelijk om het basismodel en aansluitend kun je uit verschillende opties aan de woning zelf kiezen.