Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Hof Dubbelsteyn

Logo Goedhuis

 

Hof Dubbelsteyn is gelegen in het dorpse Dubbeldam. Een prachtig gebied met een eigen geschiedenis en trots. Vlak bij alle belangrijke voorzieningen en mooie natuurplekken. Daarnaast is het gelegen vlak bij het centrum van Dordrecht, waar genoeg activiteiten te doen zijn.

Hier worden vier ruime, vrijstaande woningen op ruime percelen ontwikkeld, die zich in een kleinschalig hofje bevinden. De woningen zijn standaard voorzien van een ruime uitbouw van 3 meter, wat resulteert in meer woonoppervlak. De villa’s hebben een woonoppervlak vanaf 169 m² met een perceel tot 639 m².

Ga hier direct naar de verkoopwebsite van Hof Dubbelsteyn en schrijf je in!

De villa’s

Duurzaam wonen is erg belangrijk! De 4 luxe villa’s, die gebouwd gaan worden, zijn nul-op-de-meter! Een NOM villa produceert even veel energie als dat het verbruikt.* Dit geldt voor zowel de installaties van de villa als voor het gebruik van de bewoners. Aan het einde van het jaar staat er dan ook een Nul op de energiemeter. Hierdoor is er ook duurzaamheidskorting op uw hypotheek mogelijk. *Uitgaande van gemiddelde gebruik conform de BENG berekening software

De villa’s zijn standaard voorzien van een ruime uitbouw van 3 meter. Er zijn veel opties mogelijk om de woning nog verder uit te breiden en/of aan te passen, bijvoorbeeld met een levensloop bestendige uitbouw waardoor er een extra slaapkamer met badkamer op de begane grond komt. De percelen zijn ruim en  voorzien van twee parkeerplekken op eigen terrein, waardoor u altijd uw auto kwijt kan. Daarnaast worden er nog 3 extra (bewoners) parkeerplekken gerealiseerd.

De locatie

Dicht bij alle belangrijke voorziening en ook dichtbij het vrije buitenleven. Dit is wonen in stijl in Hof Dubbelsteyn. De villa’s liggen centraal in Dubbeldam en daarnaast liggen ze net buiten de drukte van de binnenstad van Dordrecht. Het Centrum van Dubbeldam is binnen 5 minuten lopen te bereiken. Door de centrale ligging in Dubbeldam zijn alle belangrijke voorzieningen, waaronder gezondheidszorg, sociaal cultureel werk, kerken, verschillende sporten en recreatie, binnen 15 minuten lopen te bereiken

Ontspannen wonen in dorps gebied? Dat kan in Hof Dubbelsteyn! Hier worden 4 luxe villa’s gebouwd met  elk een riant perceel. De woningen liggen in een hof, waarin alleen bestemmingsverkeer zal komen. Hierdoor wordt er een rustige en gemoedelijke sfeer gecreëerd. U kunt uw eigen auto direct voor de deur parkeren. Het hof zal omringd zijn met veel groen, wat zorgt voor een goed milieu en een rijke diversiteit. Bij de bouw van de woningen zal er gebruik worden gemaakt van duurzame materialen. Al met al zorgt dit voor een duurzaam woonklimaat. Dit maakt Hof Dubbelsteyn tot een unieke woonplek.

 

 

 

Heeft het project je interesse gewekt?

Schrijf je dan in op de projectwebsite. Bij vragen mag je altijd contact opnemen met de makelaar of ontwikkelaar. Deze contactgegevens zijn ook te vinden op de website van Hof Dubbelsteyn.