Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Goedkope sleutelklare woning

Logo Goedhuis

Wil jij een goedkope sleutelklare woning kopen? Dan ben je bij Goedhuis aan het juiste adres. Wij vinden dat vrijstaand wonen voor iedere hardwerkende Nederlander mogelijk moet zijn. En dat is geen droom, maar de nieuwe werkelijkheid dankzij Goedhuis.

Kies een cataloguswoning, pas ‘m aan aan jouw wensen en eisen en ontvang direct een vrijblijvende offerte. We nemen vervolgens contact met je op om het proces te bespreken. Wij staan voor eerlijke afspraken, scherpe prijzen, vernieuwende technieken en hoogstaande architectuur. Meer weten over een woning van Goedhuis? Lees verder en ontdek de mogelijkheden.

Goedkope sleutelklare woning kopen? Dit zit erin!

Een goedkope sleutelklare woning van Goedhuis is inclusief architect, constructeur, sonderingen, funderingsadvies, vergunningsaanvraag, bouwbesluitberekeningen, aanvraag en inplannen van huisaansluiting en legeskosten. Een hele rits papierwerk, uitzoeken, tijd, geld én gedoe wat je dus zal besparen. Wist je bovendien dat de woning kant-en-klaar met zonnepanelen en badkamer wordt opgeleverd? Er blijven dus nog maar een aantal dingen over die je echt zelf moet regelen, zoals de inrichting en de keuken. Al met al bespaar je al gauw enkele duizenden euro’s.

Voordelen van Goedhuis

Droom je al jaren van vrijstaand wonen? Maar wil je het liefst een goedkope sleutelklare woning zonder al te veel gedoe? Wil je zelf het ontwerp kiezen en je eigen beslissingen nemen, maar heb je geen zin in trage aannemers, dubieus meerwerk en verborgen gebreken? Goedhuis pakt het helemaal anders aan. Onze tijdloze woningen zijn ontworpen door de beste Nederlandse architecten. We gebruiken een uniek systeem van sandwichpanelen, waardoor we sneller én duurzamer bouwen dan traditionele bouwbedrijven. Vaak wordt de woning na de start van de bouw binnen slechts drie maanden al opgeleverd. Daarnaast geldt: prijs = prijs. We rekenen geen meerwerk. En je betaalt je woning pas bij oplevering!

Meer woonoppervlak en inhoud

Onze woningen bestaan uit een uniek systeem van sandwichpanelen – ook wel het Kingspan Tek systeem genoemd. De wanden zijn extra slank en van speciaal materiaal. Hierdoor heeft een woning per kuub meer woonoppervlak. Wist je dan een goedkope sleutelklare woning van Goedhuis wel 5 tot 10% meer woonoppervlak heeft dan een traditionele of houtskeletbouw woning met hetzelfde volume? Zo blijft er ook meer ruimte op je kavel over voor een ruime tuin. 

De zogeheten sandwichpanelen hebben bovendien een dragende én isolerende functie. Door de extreem geïsoleerde daken en vloeren zorgt een Goedhuis woning ook voor optimaal wooncomfort. We werken met een damp-open constructie, zodat de woning natuurlijk ademend is en je niet het gevoel hebt dat je in een plastic zak leeft. Daarbij komt dat je woning nauwelijks warmte verliest. Je bespaart dus flink én draagt bij aan een beter klimaat. Gevel, vloer en dak zijn 30 tot 50% beter geïsoleerd dan de bouwregelgeving minimaal vereist. Een Goedhuis woning is dus energiezuinig, duurzaam en comfortabel.

Dit zijn de populairste Goedhuizen

Filters

Start met configureren

Jouw goedkope sleutelklare woning samenstellen? Start met het ontwerpen van jouw droomhuis! Kies één van de cataloguswoningen en pas de binnen- en buitenkant aan. Binnen vijf minuten ontvang je een complete offerte voor jouw geconfigureerde woning.