Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Goedkoop een woning bouwen: bestaat dit nog?

Logo Goedhuis

Op dit moment is de keuze zeer beperkt als je een huis wilt kopen. Dit heeft te maken met de oververhitte huizenmarkt. De huizen die te koop staan worden overboden en gaan alsnog als warme broodjes over de toonbank. Erg vervelend als je eindelijk wilt gaan settelen of graag wilt verhuizen. Zou jij erg graag goedkoop een woning willen bouwen? Bij Goedhuis is dit een mogelijkheid! Lees snel verder.

Besparen op jouw gebouwde woning

Het oordeel over de prijzen van gebouwde woning ligt bij iedereen anders. Door deze diversiteit is het erg lastig de term ‘goedkoop’ te gebruiken. Wat wel zeker is, is dat je goedkoper bijna niet krijgt als je een woning wilt bouwen. Wij geven je graag tips hoe jij zo goedkoop mogelijk een woning kunt laten bouwen:

  • Kies voor een transparante aannemer. Dit gaat voornamelijk om de kosten. Het is niet de bedoeling dat je bij tegenslagen ineens een hoge meerprijs moet betalen. Overleg dus goed, communicatie is een belangrijke factor binnen het bouwproces.
  • Ga voor een casco woning. Dit wordt ook wel een prefab woning genoemd. Een casco woning staat voor een nieuwbouwwoning. Goedkoop een eigen huis bouwen komt zo in het vooruitzicht.
  • Bespaar op meerwerk: denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van stopcontacten. Dit kost vaak veel meer als je dit op dat moment laat doen. Je kunt het beter in een later stadium zelf oppakken, dit is in vergelijking een stuk goedkoper. 

Hoe sluit Goedhuis aan op goedkoop een eigen huis bouwen?

Op de voorgaand genoemde tips biedt Goedhuis een aansluitende goedkopere optie. 

Het is dus voordeliger om bij Goedhuis jouw eigen huis te laten bouwen. Goedkoop een woning bouwen, omdat:

  • Je nooit extra kosten zult krijgen bij Goedhuis. Wij bieden namelijk een all-in prijs aan voor onze woningen. De prijs betaal je pas bij de oplevering.
  • Bij Goedhuis bieden we systeembouw aan. Dit is dus cascobouw opgebouwd met veelal houten materiaal. Duurzaam en toch ontzettend stijlvol!
  • We leveren de woning sleutelklaar op. Hierdoor hoef je ook geen keuzes te maken of je wel / niet moet kiezen voor bepaalde opties als je goedkoop een eigen huis wilt bouwen. Ook is het fijn als je er direct in kan. Jij kan binnen nu en drie maanden in een Goedhuis wonen! Bekijk onze configurator en ontwerp meteen jouw droomhuis. Hopelijk tot snel.