Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Goedhuis ervaringen

Logo Goedhuis

Benieuwd naar de ervaringen met Goedhuis? Lees de recensies van onze klanten!

Goedhuis is een nieuw bouwconcept van Welstand Bouw. Welstand Bouw is een gerenommeerd en innovatief bouwbedrijf, dat in de afgelopen jaren honderden villa’s en vrijstaande woningen heeft gebouwd in heel Nederland.

Op dit moment worden de allereerste Goedhuizen gebouwd. Deze woningen werden begin 2021 opgeleverd. Ook komt er een nieuwe Goedhuis-wijk in Alblasserdam met tientallen Goedhuizen.

Als je bij Goedhuis een huis koopt, dan kies je voor de volgende twee zekerheden:

1. Je betaalt pas voor een woning als deze klaar is. Dit is een groot verschil met andere aannemers. Dus; geen aanbetalingen, geen termijnen, geen bouwdepot. Er is vaak geen dubbele hypotheek nodig, dus je bespaart duizenden euro’s.

2. Geen meerwerk en onvoorziene kosten. De prijzen voor woningen op Goedhuis.nl zijn all-in, dus inclusief architect, constructieberekeningen en vergunningen. Je betaalt alleen nog voor het kavel, vooronderzoeken zoals sondering, legeskosten en (indien nodig) voor de huisaansluiting. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Lees de reviews

Wil jij een review achterlaten over Goedhuis? Deel jouw mening op TrustPilot. Hieronder lees je ervaringen met Welstand Bouw. Je vindt deze reviews op de website van Welstand Bouw.

“Van een leeg kavel naar een casco in één week. Fascinerend om van dichtbij mee te maken. Daarnaast hield Welstand Bouw zich aan de afspraken en werd de woning ruim op tijd opgeleverd. Bedankt hiervoor!”

Paul Coomers, Den Haag

“Mijn vrouw en ik waren direct enthousiast na het gesprek met Perry en Jan Willem. Onze wensen waren allemaal mogelijk met het luchtdichte systeem. We kregen daarna een ontwerp en prijsindicatie van de woning. De prijs viel ons reuze mee. Hier is geen meerwerk bijgekomen, waardoor we Welstand Bouw absoluut kunnen aanbevelen.”

marvin de vries, rhoon

“Een weergaloos eindresultaat. Iedere dag word ik wakker in mijn droomwoning. Annemarie, Marloes, Perry, Jan Willem en de andere mensen van Welstand: bedankt voor een topklus. De afwerking is beter dan ik had verwacht.”

K. van Smarten

“Na twee matige ervaringen met lokale aannemers benaderden we Welstand voor onze derde woning. Dit bouwbedrijf gebruikt een zogenoemde ‘meerkosten meter’ om meerwerk transparant te houden. We bleken dit document nauwelijks nodig te hebben, maar wel konden we het apprecieren dat de heer Schoots onze grootste angst (onvoorziene extra kosten) wegnam.”

Cecilia & Jonas, ZUID-HOLLAND

“Nuchter, hands-on en pro-actief. Zo omschrijven we Welstand. Deze mannen hebben eigen tekenaars, dus we hoefden niet naar een architect voor een ontwerp. Woning is uiteindelijk binnen 4 maanden opgeleverd, inclusief volledige afwerking. 5 sterren!”

J. & T. Schippers, ZIERIKZEE