Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Ontdek de Goedhuis ervaringen!

Logo Goedhuis

Voordat je een aankoop doet wil je eerst voldoende vooronderzoek gedaan hebben. Dat is logisch. Al helemaal bij een grote aankoop als een woning! Hier denken wij graag in mee. Daarom hebben we speciaal voor jou een aantal klantervaringen op een rijtje gezet. Lees verder om ze te ontdekken.

Goedhuis is een nieuw bouwconcept van Welstand Bouw. Welstand Bouw is een gerenommeerd en innovatief bouwbedrijf dat in de afgelopen jaren honderden villa’s en vrijstaande woningen heeft gebouwd. Deze woningen zijn door heel Nederland gebouwd.

Een Goedhuis kopen betekent…

Als je bij Goedhuis een huis koopt, dan kies je voor de volgende twee zekerheden:

1. Je betaalt pas voor een woning als deze klaar is. Dit is een groot verschil met andere aannemers. Dus: geen aanbetalingen, geen termijnen, geen bouwdepot. Er is vaak geen dubbele hypotheek nodig, dus je bespaart duizenden euro’s.

2. Geen meerwerk en onvoorziene kosten. De prijzen voor woningen op Goedhuis.nl zijn all-in, dus inclusief architect, constructieberekeningen en vergunningen. Je betaalt alleen nog voor het kavel, vooronderzoeken zoals sondering, legeskosten en (indien nodig) voor de huisaansluiting. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Goedhuis op TrustPilot

Op TrustPilot vind je alle Goedhuis reviews terug. Neem plaats in je luie stoel en laat jezelf verrassen door Goedhuis bewoners! Ben je zelf een Goedhuis bewoner? Schroom dan niet om zelf een recensie achter te laten.

Een greep uit de Goedhuis reviews

”Onze eerste kennismaking met Goedhuis was direct positief. Het concept en de daarbij behorende mogelijkheden werd ons duidelijk uitgelegd. Bijzonder is dat je de woning pas afrekent bij oplevering, dit zegt iets over hoe solide dit bedrijf is. De communicatie verliep altijd naar tevredenheid, meedenkend en oplossing gericht. De bouw verliep vlot en inmiddels wonen wij met plezier in ons nieuwe huis.”

“Mijn vrouw en ik waren direct enthousiast na het gesprek met Perry en Jan Willem. Onze wensen waren allemaal mogelijk met het luchtdichte systeem. We kregen daarna een ontwerp en prijsindicatie van de woning. De prijs viel ons reuze mee. Hier is geen meerwerk bijgekomen, waardoor we Welstand Bouw absoluut kunnen aanbevelen.”

Goedhuis heeft onze droom waar kunnen maken, het is een super fijn huis om in te wonen. Er zijn altijd wel wat oplever punten maar werd snel op gereageerd. Vriendelijk personeel en vooral Jasper knapte de verbeteringspunten vakkundig op.

”Goedhuis heeft een mooie website met configurator waarop je al duidelijk kunt zien hoe je droomhuis eruit komt te zien. In de showroom zijn alle materialen te zien en uit te kiezen. Zeer prettig contact met de aannemer, men denkt goed mee en elke vraag die we stelden werd snel beantwoord. Ook de mannen op de bouw hebben een goede prestatie geleverd; er werd netjes gewerkt met goede materialen. De uitvoerder heeft een scherp oog en had de weinige puntjes die er waren al opgelost vóór de oplevering, die plaatsvond binnen 4 maanden na de start van de bouw.
Over het gehele proces van A tot Z zijn we super tevreden en heel blij met ons prachtige huis. Heel erg bedankt, Goedhuis!”

”Via Goedhuis ons eerste vrijstaande woning laten bouwen. Van het begin af aan goed opgepakt en ook erg snel opgeleverd. Fijn contact en een prachtig eind resultaat.”