Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Duurzaam huis bouwen duur? Bereken binnen 5 minuten de kosten

Logo Goedhuis

We willen huizen bouwen waarmee de schade voor mens en milieu in alle fasen zoveel mogelijk beperkt blijft. Deze ontwikkeling noemen we duurzaam bouwen. Er zijn verschillende mogelijkheden om jou te helpen je duurzame droomhuis te realiseren. De woningen van Goedhuis worden allemaal gebouwd met innovatieve materialen waardoor ze erg duurzaam zijn. Meer weten hierover? Of weten of een duurzaam huis bouwen duur is? Lees snel verder. 

Energiezuinig, duurzaam en circulair

Een woning laten bouwen door Goedhuis is niet alleen voordelig en snel, maar ook nog eens duurzaam. Een Goedhuis woning is namelijk erg goed geïsoleerd. Dit komt door de sandwichpanelen met een kern van polyurethaan. Dit bouwsysteem haalt een Rc-waarde van 5,5 wat veel beter is dan de eis van een Rc-waarde van 4,7. Ook de vloer en het dak scoren hoger dan vereist. De gevel, vloer en het dak zijn daardoor 30 tot 50% beter geïsoleerd dan de bouwregelgeving minimaal vereist. 

Daarnaast werken we met een zogenaamde damp-open instructie, hierdoor ontstaat er een ademend binnenklimaat met een natuurlijke vocht- en warmteregulering. Bovendien verliest de woning nauwelijks warmte. Mede dankzij deze innovaties is een woning van Goedhuis energiezuinig, duurzaam en circulair. Je bespaart flink en draagt dus bij aan een beter klimaat. Voor extra verduurzaming zijn zonnepanelen op de woning aanwezig. Deze zijn standaard aanwezig op iedere Goedhuis-woning. Daarnaast zijn al onze woningen gasloos.

Wat kost een duurzaam huis bouwen?

Een duurzaam huis bouwen duur? Dat is niet per definitie waar. Bij Goedhuis is het mogelijk om al vanaf € 211.500 euro een duurzaam huis te laten bouwen. In de online configurator kies en bepaal je zelf welke woning jou aanspreekt. Vervolgens kun je deze volledig naar wens aanpassen, waardoor de woning aansluit bij jouw wensen. Kies een woning, stel samen en vraag vervolgens geheel vrijblijvend een offerte aan. Al binnen 5 minuten kunnen we jou een scherp prijsvoorstel doen en weet jij wat jouw duurzame huis kost. 

In 3 maanden van droom naar woning

Doorgaans duurt het bouwen van een nieuwbouwwoning minimaal één jaar. Wij hebben echter een korte voorbereidingstijd en kunnen dus snel beginnen. Dankzij prefabricage worden onze woningen in recordtijd gebouwd. Na enkele weken zijn we vaak al klaar met het casco, waarna de afwerking kan beginnen. Daardoor kun je vaak vanaf drie maanden na de start van de bouw al jouw woning binnenlopen. 

Start met samenstellen van jouw duurzame woning

Jouw droomwoning samenstellen? Start met ontwerpen! Kies 1 van de 33 samengestelde woningen en pas de binnen- en buitenkant aan. Binnen vijf minuten ontvang je een complete offerte voor jouw geconfigureerde woning.