Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Cataloguswoning prijs

Cataloguswoning prijs van je droomwoning zelf snel en gemakkelijk berekenen? Het is mogelijk! Bij Goedhuis zijn we gespecialiseerd in het bouwen van cataloguswoningen. De naam zelf zegt het eigenlijk al: een cataloguswoning is een woning die letterlijk in een ‘catalogus’ aangeschaft kan worden. Wil je een cataloguswoning samenstellen of meer weten over de prijs? Wij vertellen graag meer over de mogelijkhede­­n en kunnen je online een cataloguswoning prijslijst aanreiken.

Logo Goedhuis

Cataloguswoning prijs

Een cataloguswoning prijs verschilt per woning die je interessant vind. Bij een cataloguswoning zoek je als het ware in een overzicht naar kant-en-klare, vrijstaande woningen. Het voordeel van een dergelijke woning is dat het een relatief laag kostenplaatje is. Dat komt doordat er gewerkt wordt met standaard maten, materialen en afwerkingsmogelijkheden. Hierdoor wordt het bouwproces versnelt en kunnen wij, door onze ervaring, een goede inschatting maken van de kosten. Zo ben je direct op de hoogte en kun je een overdachte afweging maken.

Geef je eigen draai

Naast het feit dat de cataloguswoning prijs dus voordelig is, kun je nog twijfelen tussen een vrij of voorbedacht ontwerp. Goedhuis maakt cataloguswoningen op maat. Je bent vrij om je eigen draai aan je toekomstige woning te geven. Onze architecten hebben een aantal standaard modellen ontwikkeld. Deze basisontwerpen kun je zelf nog helemaal aanpassen aan jouw wensen en eisen. Kies bijvoorbeeld voor een extra dakkapel, een andere gevel of verander het metselwerk. Een compleet vrij ontwerp, zonder basisontwerp, is vaak erg duur. Om deze reden en de aantrekkelijke prijs kiezen veel mensen voor een cataloguswoning die ze nog deels kunnen aanpassen. Over het algemeen liggen de prijzen van een prefab woning lager dan de prijs van een huis dat door een architectenbureau ontworpen is. Meer weten over de cataloguswoning prijzen? Bekijk de mogelijkheden.

Prijs = prijs

De cataloguswoning prijs is opgebouwd uit het basisontwerp en de eventuele aanpassingen die je wilt doen. Door deze opbouw kun je je eigen ideale woning ontwerpen, direct de prijzen bekijken en relatief goedkoop je eigen droomhuis samenstellen. Bij Goedhuis werken we altijd transparant. Je weet van tevoren wat je kunt verwachten, wat je krijgt en welk kostenplaatje daaraan verbonden is. Zo zijn kosten voor sonderingen en funderingsadvies inbegrepen. Prijs = prijs. Dus je komt niet onverwacht voor hogere of lagere kosten te staan.

Start vandaag met ontwerpen

Wil je het liefst vandaag nog beginnen met het samenstellen van jouw droomwoning? De cataloguswoning prijs staat per ontwerp op onze website genoemd. Dus je hebt gelijk een goed beeld bij de kosten. Zo kunnen we al een woning bouwen vanaf € 230.000 . Start vandaag met ontwerpen. Of ben je geïnteresseerd, wil je meer weten en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak in onze showroom. Een van onze specialisten zal de woning waar je je oog op hebt laten vallen met je doornemen en je meer vertellen over de mogelijkheden bij Goedhuis.

Meer weten over de cataloguswoning prijs? Maak direct een afspraak, start met ontwerpen of neem vrijblijvend contact met ons op. Een van onze specialisten helpt je graag verder.