Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Gecharmeerd van Scandinavische woningen? Kies voor een Zweeds huis bouwen 

Logo Goedhuis

Prachtige houten woningen, deze zie je vaak terug in de Scandinavische landen zoals bijvoorbeeld Zweden. Goedhuis bouwt dit type woningen ook. We hebben maar liefst drie soorten Zweedse huizen. Lees snel verder om deze woningtypen te ontdekken.

Zweeds huis bouwen?

Wij snappen heel goed dat je van de look-and-feel van een Zweeds huis houdt. Het heeft immers een karakteristieke uitstraling. Kenmerkend zijn de houten accenten, veel lichtinval en de witte muren. Het is prettig dat je exact weet wat je wilt. Helaas kost het veel tijd of geld om een huis zelf te bouwen. Daarom biedt Goedhuis de optie prefab of casco aan. Ook dan wordt de woning vanaf 0 gebouwd, alleen wordt er met kant-en-klare bouwelementen gewerkt. Dat gaat sneller en er worden veel kosten bespaart. Denk alleen al aan het personeel dat minder is op locatie. Jij kunt de woning deels ontwerpen in de configurator. Daarnaast bouwt Goedhuis energiezuinig. Dat houdt in: nul op de meter. Het is ook mogelijk om iets meer invloed te hebben op het ontwerp. Dan kun je kiezen voor ons nieuwe concept: Goedhuis maatwerk

Een Zweeds huis laten bouwen door Goedhuis 

Goedhuis heeft drie Zweedse woningtypen. Allereerst modelwoning Alblas. Dit is een van de meest voordelige woningen van Goedhuis. Het is een ruime eengezinswoning. Kies voor de horizontale geveldelen van zwart Zweeds rabat hout. Mocht je voor een voor een Zweeds huis bouwen willen gaan. Om in de Zweedse sferen te blijven hebben we nog twee toepasselijke woningtypen. Dit gaat om model Giessen en IJssel. Giessen is afgewerkt met mooie zwarte houten planken en heeft een borstwering. Model IJssel heeft een prachtige brede gevel met vier grote ramen. Dit zorgt voor veel lichtinval wat ook typerend is voor een Zweedse woning. 

Hoe maak ik de juiste woningkeuze?

Wij raden aan om jouw woningkeuze te filteren op grootte. Qua woonoppervlakte zijn IJssel en Giessen gelijk aan elkaar. Model Alblas is ons instapmodel. Deze woningen zijn beide 97 m². Woning IJssel is iets groter, namelijk 153 m². Ze hebben alledrie dezelfde uitstraling en je kunt ieder woningtype verder personaliseren. Ga direct zelf aan de slag met onze configurator, zodat je jouw woning plaatje compleet krijgt. Weet je al exact wat je wilt? Dan kun je de tool gebruiken voor de uitwerking. Kom je er niet uit? We helpen je graag verder!