Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Wonen in een voordelige schuurwoning

Logo Goedhuis

Waar je voorheen bij het woord ‘’schuurwoning’’ dacht aan een oud, vervallen pand kun je tegenwoordig rekenen op iets heel moderns! Bij Goedhuis kun je ook kiezen voor een prachtige schuurwoning. Maar, dan natuurlijk prefab gebouwd. Lees snel verder en ontdek waarom het wonen in een schuurwoning zo aantrekkelijk kan zijn.

Waarom wonen in een schuurwoning het nieuwe wonen is

Het wonen in een schuurwoning kent vele voordelen. Allereerst het uiterlijk: een schuurwoning straalt veel licht uit. Dit komt door de meerdere ramen die ook nog eens een stuk groter zijn. Daarnaast oogt de woning door de bouwstijl ook meteen veel ruimer. De houten accenten geven de moderne touch en zorgen voor een landelijke uitstraling. Kortom: kies voor een sfeervolle maar toch goedkope schuurwoning. Het goede nieuws: die heb je bij Goedhuis.

Woningtype Wiericke

Goedhuis heeft een schuurwoning binnen de woningtypes: model Wiericke. Deze is prefab gebouwd en evenals de andere modellen is dit type ook nul-op-de-meter. Je mag dan wel voor een goedkope schuurwoning kiezen, dit is echter niet terug te zien in het ontwerp!  Bijzondere kenmerken van deze prachtige, ruimtelijke woning is de open keuken en de drie slaapkamers. Onder de drie slaapkamers valt een master bedroom met een oppervlak van 19 m². Daarnaast weet je bij de goedkope schuurwoning zeker dat je een mooie, toekomstbestendige en energiezuinige eengezinswoning aan de haak hebt geslagen. Wat houdt je nog tegen?

Ontdek de configurator van Goedhuis

Met onze configurator kun jij zelf een goedkope schuurwoning ontwerpen. Je kiest in dit geval model Wiericke uit als woningtype. Vervolgens kun je de woning zelf verder ontwerpen. Kies bijvoorbeeld voor andere gevelbekleding of zelfs het plaatsen van een schuifpui. De opties zijn heel divers! Onze goedkope schuurwoning heeft ook kenmerken van een Zweeds huis. Onder onze Scandinavische woningen vallen drie verschillende typen. Wij raden aan om eerst jezelf wegwijs te maken in onze ontwerpomgeving. Kom je er niet uit of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.