Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Ultieme luxe: jouw droomvilla laten bouwen

Logo Goedhuis

Stel je eens voor: jouw eigen stukje paradijs. We hebben het dan over een villa die volledig aan jouw wensen en verlangens voldoet. Een plek waar je kunt genieten van ultieme luxe, privacy en comfort. Bij Goedhuis kies je voor een villa die prefab gebouwd is. Samen met een team van experts en vakmensen kunnen we jouw droomvilla realiseren. En dat ook nog eens in een kort tijdsbestek! Lees snel verder en laat je inspireren.

Wonen vanaf 200m²

Een woning mag een villa genoemd worden zodra het om een royale vrijstaande eengezinswoning gaat. Vaak is deze woning groter dan 200m². Ook is de woning omgeven door een grote vrije ruimte in de vorm van een tuin of water. 

Villa’s staan bekend om een combinatie tussen ruimte, luxe en exclusiviteit. Ze bieden een overvloed aan leefruimte, zowel binnen als buiten. Hierdoor kun je ultiem genieten van het comfort. Naast het bouwen van woningen in verschillende groottes, bouwt Goedhuis ook villa’s. Villa’s van verschillende ontwerpen die je uit kunt breiden met jouw wensen. 

Duurzame villa bouwen: ontdek de kosten 

Goedhuis bouwt wel duurzame villa’s. Waar moet je dan aan denken? Voor Goedhuis geldt dat alle woningen nul-op-de-meter gebouwd worden. Dit betekent dat alle woningen energiezuinig zijn en het is ook nog eens voordeliger! Dit zijn de belangrijkste ontwikkelingen:

  • Uitstekende isolatie door sandwichpanelen én triple-isolatieglas
  • Installeren van zonnepanelen
  • Een warmtepomp in de woning
  • Een prachtige, tijdloze woning!

Wij nodigen je uit ☕

Lijkt het jou wat om in een echt Goedhuis te kijken? Op onze kantoorlocatie kun je een Goedhuis in de showroom bekijken. Ook organiseren we regelmatig een Open Huis op verschillende locaties. Dan kun je een volledige Goedhuis woning van binnen en buiten bekijken. Ontwerp zelf alvast jouw Goedhuis en ontdek onze mogelijkheden.