Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Villa bouw uitbesteden aan Goedhuis

Logo Goedhuis

Het wonen in een villa… klinkt dat niet als een droom? Goedhuis helpt je graag een stukje dichterbij deze droom te komen. Daarom bieden wij diverse villa modellen aan. Ook hebben we een nieuw model in ons aanbod. Ontdek hier meer.

Wonen in een Goedhuis villa 

Het wonen in een huis van 200 m² of groter klinkt waarschijnlijk als een droom. Met andere woorden: het wonen in een villa. Je ziet het misschien voor je als iets ontastbaars, iets wat je niet snel zult bereiken. Wij willen graag deze kans voor jou vergroten en hopelijk jouw droom verwezenlijken. Alleen al deze reden was doorslaggevend om te starten met villa bouw. Het wonen in een prachtige grote woning waar je ook nog eens genoeg privacy zult ervaren. Wat een heerlijk idee. Nog een pluspunt van villa bouw is: je hoeft minder snel interieurideeën te schrappen. Je hebt tenslotte toch de ruimte! Ook kies jij bij villa bouw door Goedhuis voor je eigen locatie. De keuzes liggen eigenlijk allemaal in jouw handen. 

Villa bouw van Goedhuis 

Nu vraag je je natuurlijk af: welk type villa bouwen wij? Goed nieuws: je hebt ruim de keuze! Onze villa bouw begint bij 212 m². Dit is ons nieuwste ontwerp, model Amer. Dit model heeft een traditionele architectuur met veel lichtinval. De woning heeft twee woonlagen met 5 kamers. Verder heb je de keuze uit de volgende villa’s:

  • Villa Vliet: dit model kun je in drie uitvoeringen uit kiezen. 
  • Villa Linge: ook in drie uitvoeringen mogelijk. 

Villa Vliet kun je omschrijven als een royale villa met het model herenhuis. De drie uitvoeringen verschillen qua buitenkant: wit, zwart, of een mix van stenen en houten bekleding. Ons andere model is Villa Linge. Dit type is kenmerkend door het prachtige dak wat in een punt uitloopt. Het aanzicht is verkrijgbaar in houten bekleding zwart, stenen bordeaux rood en een mix witte stenen met houten bekleding zwart. Verder zijn alle villa’s naar eigen wens aan te passen. Denk hierbij aan de opties voor de gevel, kozijnen, dak en goot.

Ontwerp jouw woning direct 

Naast onze villa bouw bieden we ook onze overige modellen aan. We hebben namelijk al op veel plekken in heel Nederland gebouwd. Wij hopen dat er iets naar wens tussen zit. Wil je nog meer vrijheid in het ontwerpen van je woning? Dan kunnen we jou wellicht verblijden met onze nieuwe optie: Goedhuis maatwerk. Wil je liever wat hulp binnen het ontwerpen van je woning? Dan kun je contact met ons opnemen. We helpen je namelijk graag verder!