Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Vacature tekenaar Autocad/Revit

Logo Goedhuis

Ben jij die ambitieuze tekenaar met verantwoordelijkheidsgevoel?

Als jij ’s ochtends het kantoor binnenloopt, begin jij je dag met een verse bak koffie. Ondertussen start jij je computer op en ga je samen met je collega’s aan de slag. Je kijkt goed naar de informatie die jij aangeleverd hebt gekregen. Met deze informatie ga jij de woning in 3D “bouwen”. Jij bedenkt hoe het uiteindelijk gebouwd gaat worden. De prachtige woning verschijnt op je scherm. Je maakt tijd om samen met je collega’s te sparren over bepaalde oplossingen hoe dit het slimst te construeren is.

Ben jij kritisch en denk je in oplossingen?

Jij bent daarom in staat om in mogelijkheden en oplossingen te denken. Je bent hierin kritisch, omdat jij er zeker van wilt zijn dat alles bouwkundig gezien ook klopt. De tekeningen die jij maakt, moeten namelijk in de praktijk uitgevoerd worden. Uiteraard kijk jij daarbij goed naar de wensen van de klant, want jij vindt een tevreden klant zeer belangrijk!

Je takenpakket bestaat onder meer uit:

 • Het maken van bouwtekeningen in Revit;
 • Het aanvragen van de omgevingsvergunningen;
 • Het opstellen van de bouwkundige details;
 • Het verzamelen van technische gegevens;
 • Overleg met verkopers en ontwikkelaars over de wensen van de klanten;
 • Overleg met constructeurs en adviseurs.

Wij verwachten van jou:

 • Je hebt minimaal MBO 4 werk- en denkniveau;
 • Je kan werken met AutoCad en/of Revit;
 • Je hebt kennis van de woning- en/of utiliteitsbranche;
 • Je hebt ervaring en technisch-bouwkundig inzicht;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt een flexibele en stressbestendige instelling.

Daarom kies jij voor Goedhuis

Waar én met wie je dit doet? Bij Welstand Bouwgroep in Hendrik-Ido-Ambacht. Op het kantoor krijg je te maken met verschillende collega’s. Je werkt samen met bijvoorbeeld werkvoorbereiders, de projectleider of de constructeur. Samen met je collega’s ga je ervoor om de bouwprojecten tot een goede einde te brengen. Voor jouw collega’s ben jij hierin het eerste aanspreekpunt.

Ben jij de ambitieuze tekenaar met verantwoordelijkheidsgevoel die wij zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer op deze mooie baan. Vul het sollicitatieformulier in of neem contact op met Wietske: hrm@goedhuis.nl.

Wie zijn wij en wat kan je van ons verwachten?

Binnen de Welstand Groep vallen de bouwbedrijven Goedhuis (goedhuis.nl), Welstand Bouw (welstandbouw.nl) en Micasa Bouw (micasa.nl). Tevens zijn er diverse deelnemingen door het hele land. We bouwen (vrijstaande)woningen als hoofdaannemer, die we meestal zelf ontwerpen en engineeren. Onder je toekomstige collega’s zitten tekenaars, betontimmermannen, dakdekkers, schilders, ruwbouw-, en afbouw ploegen. We bouwen in eigen ontwikkeling, voor andere aannemers en voor particuliere opdrachtgevers. Jij krijgt direct een vast dienstverband bij de Welstand Groep. Jij gaat een bijdrage leveren aan de bouw van onze woningen. Het mooie werk dus!

Ben je goed? Dan verdien je meer! Goede medewerkers belonen wij met een goed salaris. Natuurlijk val je in de Bouw & Infra Cao waarin allerlei uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn opgenomen. Maar we kunnen met zekerheid zeggen dat je meer betaald krijgt dan bij een andere aannemer, dus we betalen boven de Cao norm. Je komt terecht in een mooi bedrijf met enthousiaste en gedreven collega’s met een mooie mix aan leeftijd en ervaring. Er is ruimte voor goede ideeën, een praatje en gezelligheid, maar er wordt uiteraard ook hard gewerkt. Op vrijdagmiddag komen de meeste collega’s even ‘langs’ op de zaak.