Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Ontdek de prijs van nieuwbouw (zonder grond)

Logo Goedhuis

Ben jij je aan het oriënteren op een nieuwbouwwoning? Dan is het fijn om een indicatie van de prijs te hebben. Toch kan dit sterk variëren van elkaar omdat het natuurlijk om verschillende factoren gaat. In dit artikel kom je er achter waar je ongeveer aan kunt denken. Lees snel verder.

Gemiddelde prijs van een nieuwbouw woning

De ene nieuwbouwwoning is de andere niet. De prijs van nieuwbouw exclusief grond kan sterk van elkaar verschillen. Dit gaat om factoren als de woonoppervlakte, de locatie van de woning en natuurlijk de materialen. We begrijpen dat het prettig is om het totale kostenplaatje te weten. Daarom werken wij bij Goedhuis met transparante prijzen. De prijs die op de offerte weergegeven wordt, is ook de daadwerkelijke prijs. Zo kan jij direct beslissen of het je schikt. Een extra prijs voor meerwerk verrekenen wij niet. In de prijs van een nieuwbouwwoning zonder grond zit het volgende inbegrepen:

  • Architect
  • Constructeur
  • Sonderingen
  • Funderingsadvies
  • Vergunningsaanvraag
  • Bouwbesluitberekeningen
  • Legeskosten

Het hele bouwproces nemen wij voor je uit handen. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk het hier en start meteen met het ontwerpen van een Goedhuis.

De nieuwere nieuwbouwwoning

Sinds 2020 is het verplicht om een nieuwbouwwoning energieneutraal te bouwen. Dat betekent dat de woningen dus zeer energiezuinig zijn. Dit komt door de manier van bouwen maar ook door innovatieve systemen. Goedhuis bouwt nieuwbouwwoningen en heeft een divers aanbod. Dit gaat om woningen tot 100 m², vanaf 200 m² en daar tussenin. Daarnaast zijn deze woningen verdeeld in verschillende prijsklassen. We willen namelijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om in een Goedhuis te wonen! Start meteen met ontwerpen of neem contact met ons op als je vragen hebt.