Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Prefab bungalow: knus wonen 

Logo Goedhuis

Uit praktische overwegingen in een gelijkvloerse woning wonen? Of lijkt het jou gewoonweg fijner om wat kleiner te wonen? Dan heeft Goedhuis een passende woning voor jou, namelijk een prefab bungalow. Het wordt ook nog eens snel gebouwd. Ontdek hier meer.

Snel in jouw knusse woning?

Een modelwoning die je deels kunt ontwerpen en daarnaast ook nog eens binnen 3 maanden de sleuteloverdracht. Klinkt dit positief voor jou? Dan is het zeker niet verkeerd om een kijkje binnen de Goedhuis modelwoningen te nemen. Onze woningen beginnen vanaf 84 m² en gaan tot een woonoppervlakte van 239 m². Dat betekent dat we zelfs villa woningen aanbieden. Maar hoogstwaarschijnlijk ben jij hier gekomen vanwege de voorkeur voor een kleinere woning. Die keuze begrijpen wij maar al te goed! We nemen jou graag mee in de drie grootste voordelen van kleiner wonen:

  1. Je bent minder geld kwijt aan meubels. Alleen al omdat je minder ruimte hebt maar ook omdat de meubels vaak kleiner zijn.
  2. Zeg ja tegen minder schoonmaken! 
  3. Je verbruikt minder energie. 

Genoeg redenen om voor een prefab bungalow te gaan. Verder biedt Goedhuis ook nog andere kleine woningen aan.

Prefab bungalow van Goedhuis

De bungalow woning van Goedhuis is type Rijn. Deze woning heeft een woonoppervlakte van 84 m² en is gelijkvloers. Hij is tevens in drie uitvoeringen verkrijgbaar. Dit woningtype is praktisch ingericht en heeft een zeer moderne uitstraling. Naast onze prefab bungalow hebben we ook de keuze in andere kleinere woningen met een woonoppervlakte van 97 m². Dit gaat om woning Alblas en woning Giessen

Waarom Goedhuis?

Bij Goedhuis kun je zelf je woning ontwerpen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de woning naar wens gebouwd wordt. Wij houden het graag laagdrempelig dus je kunt het ontwerp maken via onze configurator. Daarnaast staan wij bekend om onze vier krachten: energieneutrale woningen aanbieden, altijd transparant zijn, lagere maandlasten aanbieden, goed én snel bouwen. Heb je vragen? Neem dan direct contact met ons op.