Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Nul op de meter projecten

Logo Goedhuis

Nul op de meter projecten: je hoort hier waarschijnlijk de laatste jaren steeds meer over. Vanaf 2020 is het namelijk zo dat elke nieuwbouwwoning een nul-op-de-meter woning moet zijn. Dit zijn namelijk de vernieuwde energienormen waar bedrijven aan moeten voldoen. Voor de koper kan dit zorgen voor grote besparingen en je helpt ook nog eens mee aan een beter milieu. Lees snel verder over nul op de meter projecten. 

Wat is nul op de meter?

Nul op de meter projecten zijn gebaseerd op een andere manier van bouwen. Als je kijkt naar de definitie kun je de nul op de meter letterlijk nemen. Het is hierbij namelijk de bedoeling dat exact de benodigde energie wordt geproduceerd. Dit zorgt aan het eind van het jaar voor een ‘’nul’’ op de energiemeter. In de winter is het proces vaak iets lastiger omdat het dan een stuk kouder is. Dan wordt de benodigde energie vaak aangevuld door bijvoorbeeld een verwarmde airco. Maar… dit gaat over het algemeen maar over een klein percentage. Ook zonnepanelen kunnen hierin helpen. Afgelopen zomer was het natuurlijk een prachtige zomer, dus wellicht heb je als ‘zonnepanelen gebruiker’ overtollige energie wat je nu kunt gaan gebruiken!

Goedhuis en nul op de meter projecten

Nul op de meter projecten zijn dé projecten die Goedhuis oplevert. Onze nieuwbouwprojecten zijn gebaseerd op nul op de meter. Goedhuis biedt alle benodigde factoren die deze nul op de meter kunnen creëren. Dit gaat om de volgende voordelen:

  • Een warmtepomp
  • Sandwichpanelen (voor de sterke isolatie)
  • Zonnepanelen 
  • Een damp-open constructie (ademend binnenklimaat)

Doordat de meeste energie door de warmtepomp kan worden opgewekt wordt de kans dat je een nul op de meter krijgt veel groter. Daarnaast blijft deze warmte/frisse lucht goed in de woning hangen door de sterke isolatie van de sandwichpanelen. De damp-open constructie zorgt voor de verdeling van de lucht. Met de zonnepanelen kun je de energie aanvullen.

Nul op de meter projecten zijn eigenlijk gebaseerd op een samenwerking van alle duurzame factoren. Bij Goedhuis hebben we al diverse nul op de meter projecten neergezet. Ontdek hier waar er wordt gebouwd. Jij kunt ook deelnemen aan een nieuwbouwproject. Of heb je juist een vrije kavel op het oog? Je kunt in beide gevallen meteen beginnen met het ontwerpen van jouw Goedhuis. Bij vragen kun je contact met ons opnemen.