Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Nul op de meter woning: hypotheek en maandlasten besparen 

Logo Goedhuis

De term ‘nul op de meter woning’ wordt steeds bekender en dat is volgens ons niet onterecht. Je kunt er namelijk flink wat maandlasten door besparen en je drukt jouw stempel op een energiezuinige samenleving. Naast het besparen van maandlasten zien wij de besparingen ook graag terug in een hypotheek. Lees daarom snel verder zodat je kunt besparen op een nul op de meter woning met hypotheek en maandlasten.

Nul op de meter woning betekent: lagere maandlasten

Als men het over een nul op de meter woning heeft, denk je natuurlijk meteen aan energie besparen. Het fijne is: dat kan ook! Door deze manier van wonen zeg jij vaarwel tegen de cv-ketel, zeg maar ‘hallo’ tegen een warmtepomp! Het is alleen al gunstig aangezien een cv-ketel op gas werkt en de warmtepomp op elektriciteit. Maar, hoe creĆ«er jij dan een nul op de meter in jouw Goedhuis woning? Een NOM woning komt voornamelijk voort uit nieuwbouwprojecten. Hierbij is het doel dat er een 0 op de energiemeter tevoorschijn komt aan het eind van het jaar. Die nul op de meter wordt werkelijkheid zodra de woning evenveel energie produceert als dat het verbruikt. Dit is ook een mogelijkheid door een goede verhouding van de isolatie en ventilatie. Ook het verwarmen en koelen op een slimme wijze hoort daarbij. Als deze factoren in balans zijn is nul op de meter geen vraag meer, maar het antwoord.

Nul op de meter woning hypotheek

Lagere maandlasten door een nul op de meter woning is voordeel nummer één. Ook kun je nog eens besparen op een nul op de meter woning hypotheek. Bij een ‘gewone’ hypotheek kun je namelijk maximaal 100% van je woningwaarde lenen. Bij een investering in energiebesparende voorzieningen in jouw woning kun je maximaal 106% van de vrije verkoopwaarde lenen. Goedhuis heeft een samenwerking met de Rabobank. Heb jij een betaalpas rekening bij de Rabobank? Dan ontvang je 0.2% korting op de rente. Ook is het mogelijk rentekorting op jouw hypotheek te krijgen. Dit gaat om 0.5% rentekorting over de eerste €150.000, bij het kiezen voor een Groene Hypotheek. Ook is het nog mogelijk rentekorting te ontvangen vanwege het duurzaam bouwen.

Nul op de meter bij Goedhuis

Een nul op de meter woning geeft dus een groot financieel voordeel. Zoals een lagere nul op de meter woning hypotheek en lagere maandlasten. Grote investeringen waar je veel geld in kunt besparen. Duurzaam wonen loont! Wat betreft de besparingen voor een nul op de meter hypotheek, is het altijd verstandig om nog advies in te winnen bij een hypotheekadviseur. Zie jij het wel zitten om voor een NOM woning te gaan? Dat begrijpen wij volkomen! Nul op de meter is namelijk de toekomst en voor jou is dit pas de basis. Je kunt er zelf voor kiezen of je nog voor wat uitbreiding kiest, zoals extra zonnepanelen. Ben jij benieuwd wat Goedhuis precies voor jou kan betekenen? Neem dan een kijkje binnen ons aanbod Goedhuis woningen en kom erachter wat jouw type woning is! Je kunt direct starten met configureren waardoor jouw prijs tevoorschijn komt.