Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Nul op de meter ervaringen

Logo Goedhuis

Nul op de meter is een term wat nu al een aantal jaar aan de orde is. Men is vaak benieuwd naar nul op de meter ervaringen. Goedhuis geeft je graag meer duidelijkheid over deze energiebesparende methode. Lees snel verder.

Voordelen vs. nadelen nul op de meter

Een nul op de meter woning is een woning waarbij je niets meer zult betalen aan energie. Er wordt precies zoveel energie geproduceerd als dat je zult gebruiken. Daarnaast is de woning goed ge├»soleerd. Dit zorgt er natuurlijk voor dat de warme en koude lucht goed vastgehouden wordt. Vaak heeft de nul op de meter woning ook nog eens zonnepanelen waardoor je in de winter wat extra’s zult overhouden. Daarnaast ben je ook nog eens verantwoord met het milieu bezig. Je zorgt op deze manier namelijk zo min mogelijk voor een CO2 uitstoot. Er zijn niet persé nadelen aan nul op de meter, maar wel punten waar je rekening mee moet houden. Zo betekent het bij nul op de meter niet dat je volledig afhankelijk bent van de warmtepomp. Deze zorgt namelijk voor de gebouwgebonden energie. Met de zonnepanelen kun je de verwarming weer compenseren. Ook al is een nul op de meter woning dus jaarlijks gezien zelfvoorzienend, een bijdrage is van belang voor een energieneutraal huis. Toch zijn de nul op de meter ervaringen over het algemeen positief want je kunt er echt veel energie mee besparen. Zeker met zo’n goede zomer als afgelopen jaar!

Nul op de meter ervaringen

Een nul op de meter woning is over het algemeen een nieuwbouwwoning. Toch zie je ook steeds meer gerenoveerde woningen met nul op de meter. Er is een onderzoek uitgevoerd door de Woonbond naar de tevredenheid van nul op de meter woningen. Dit komt voort uit de nul op de meter ervaringen. Hieruit kwam naar voren dat 74% van de ondervraagden een nul-op-de-meter woning ‘goed’ of zelfs ‘heel goed’ vinden. Dat is, als je het ons vraagt, een mooi percentage wat meteen laat zien dat energieneutraal wonen zeker geen slechte keuze is!

Nul op de meter is de norm bij Goedhuis

Lijkt het jou ook wel wat om voor die nul op de meter woning te gaan? En die nul op de meter ervaringen de realiteit te maken? Bij Goedhuis kun je kiezen uit veel soorten nieuwbouwwoningen. Jij hoeft alleen de woning te ontwerpen en wij bouwen het voor je. Neem een kijkje in ons aanbod, daar staan de lopende nieuwbouwprojecten waar wij mogen bouwen.