Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Nul op de meter woning kopen 

Logo Goedhuis

Nul op de meter is een norm in de bouw en een manier van wonen. Sinds enkele jaren zie je niets anders meer. We snappen dat je genoeg redenen wilt om te kiezen voor een nieuwe, nul op de meter woning. Goedhuis werpt een kritische blik en bevestigt of ontkracht bepaalde ‘nul op de meter’ uitingen. Lees snel verder.

Is nul op de meter echt zo rooskleurig?

Naast dure woningen door een oververhitte woningmarkt zie je constant de term ‘nul op de meter’ voorbij komen. Maar, is dit nu echt zo rooskleurig als omschreven? En kan een nul op de meter echt voor die 0 zorgen of is dat een onhaalbaar streven? We snappen dat je voldoende overtuiging nodig hebt voor de overweging nul op de meter woning kopen. Het is in ieder geval nodig om een elektriciteitsaansluiting te hebben, puur als back-up. Dit zul je in sommige situaties ook nodig hebben. Bijvoorbeeld als de zonnepanelen niet voldoende energie hebben opgewekt en je een koude winter tegemoet gaat. Ook heb je stroom nodig voor de warmtepomp, dus al met al moet hier voldoende beschikking tot zijn. 

Kritische blik op nul op de meter woning kopen 

Een aantal jaar geleden waren er een aantal klachten binnengekomen met betrekking tot een nul op de meter woning kopen. Het had geen aangename temperatuur. Daarnaast werkte het luchtventilatiesysteem niet naar wens en was er geluidsoverlast. Deze drie punten zijn in elk Goedhuis verwerkt en kunnen dus, door ons, ontkracht worden. De temperatuur bepaal jij zelf middels de thermostaat, en de koude of warme luchtstroom wordt grotendeels door de warmtepomp bewerkstelligd. Vervolgens stroomt deze lucht gelijkmatig door de ruimte via een damp-open constructie. Geluidsoverlast is vrijwel onmogelijk, want een Goedhuis woning is sterk ge├»soleerd. Het bevat sandwichpanelen op basis van ‘polyurethaan’ die hiervoor zorgen. Wil jij dus een nul op de meter woning kopen maar twijfel je nog? Dan hopen wij dat we die twijfels bij jou weg kunnen nemen. Stel jouw vraag bij ons en wij helpen jou graag verder. 

Nul op de meter woning kopen bij Goedhuis

Bij Goedhuis vindt je een divers aanbod aan NOM woningen. Voor ieder wat wils. We bieden verschillende groottes aan en jij kunt door de verschillende opties jouw Goedhuis verder ontwerpen. Goed om rekening mee te houden in het ‘nul op de meter woning kopen’ proces. Ook vinden wij het belangrijk dat een huis betaalbaar blijft. Bij Goedhuis weet je dat je voordelig uit bent, en dat het proces transparant verloopt. Wij bieden een vaste prijs aan, die je ook pas na oplevering betaald. Geen termijnen of meerwerk. Dat is Goedhuis.