Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Nul op de meter woning bouwen

Logo Goedhuis

De term ‘’nul op de meter’’ hoor je steeds vaker terugkomen. Lagere energiekosten, iets wat iedereen in deze tijd wel wilt. Goedhuis staat bekend om het bouwen van prefab woningen. Dus, ga jij graag mee met de tijd en lijkt het je wel wat om een nul op de meter woning te laten bouwen? Wij geven je graag meer informatie.

Prefab met nul op de meter woning bouwen

Waarschijnlijk ken je ons vanwege de unieke bouwmethode, namelijk prefab. Wij bouwen met gefabriceerde elementen. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee, namelijk:

  • Snelheid: een Goedhuis staat vanaf drie maanden. Ook zijn wij niet afhankelijk van de weersomstandigheden aangezien onderdelen in de fabriek worden geproduceerd.
  • Minder overlast én afval op locatie. Alle onderdelen hoeven alleen nog gemonteerd te worden.
  • Duurzame onderdelen, zoals onze sandwichpanelen die voor een sterke isolatie zorgen.

En, er is nog een belangrijk punt: de prijs. Deze wordt vooraf duidelijk gecommuniceerd want wij vinden transparantie een essentiële waarde. Prijs = prijs, wij doen niet aan meerwerk. Bij ons zie je zelfs de prijs al nadat jij jouw woning hebt geconfigureerd. Je kunt dus meteen aan de slag met het design van jouw woning. Daarnaast streven wij naar een nul op de meter. Je hebt er vast al eens van gehoord, zeker in deze tijd is dit van groot belang. Met nul op de meter creëer je daadwerkelijk een 0 op de meter omdat de warmtepomp net zo veel energie produceert als dat je verbruikt. Ook kun je nog eens extra energie produceren met zonnepanelen.   

Onze nul op de meter woningen

Goedhuis heeft alleen maar nul op de meter woningen. Ook nog eens in diverse stijlen met extra opties. Prefab gebouwd. Zo hebben we goedkope prefab woningen want we begrijpen dat prijs een belangrijk onderdeel is. Je kunt ook een kijkje nemen in ons overzicht: prefab huis prijzen. Het is zelfs al mogelijk om vanaf 2.5 ton jouw Goedhuis te laten bouwen. Stapje terug doen? Begin dan met het ontwerpen van jouw woning. Weet je nog helemaal niet wat je precies zou willen of kom je er niet uit? Dan kunnen we een afspraak inplannen zodat we er samen in kunnen duiken.