Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Nul op de meter woning: energieleverancier nog van toepassing?

Logo Goedhuis

De gemiddelde energieleverancier treft het niet zo in deze tijd. Er is veel ophef door de hoge energieprijzen en dit krijgen zij natuurlijk voornamelijk op hun dak. Eigenlijk is dit nergens voor nodig want je kunt hier iets aan doen. Namelijk, kiezen voor een energieneutrale woning. Zo zul jij door die nul op de meter minder met jouw energieleverancier te maken hebben. Lees snel verder.

Afhankelijk van energieneutrale woning

Is het nu echt mogelijk om nul op de meter en energieleverancier los van elkaar te koppelen? Het antwoord is: bijna. Het is namelijk altijd nog zo dat je een aansluiting op het elektriciteitsnet nodig zult hebben. Dit heeft voornamelijk betrekking tot de extra energie voor de verwarming en bijvoorbeeld de televisie en andere apparaten. Je kunt dus niet volledig afhankelijk zijn van jouw energieneutrale woning. Er komt altijd wel een klein beetje stroomverbruik kijken ondanks de nul op de meter woning.

Nul op de meter energieleverancier

De termen nul op de meter en energieleverancier hebben veel te maken met elkaar in de winterperiode. Dan is er namelijk meer warme lucht nodig en kun je ook minder energie opwekken. Hier hebben we het over de zonnepanelen die voornamelijk het werk doen. Zodra er een goede zomer is geweest kan er veel energie opgeslagen worden. Dit scheelt een hoop in de winterperiode! Het is dus zeker verstandig om voor een nul op de meter woning te kiezen. Het is de toekomst en komt steeds meer aan de orde als je naar de huidige energieprijzen kijkt.

Nul op de meter woning van Goedhuis

Goedhuis heeft alleen maar nul op de meter woningen. Wij vinden namelijk dat het helemaal niet nodig is om zoveel kosten te hebben. Daarnaast is het een stuk duurzamer. Bij Goedhuis kun je kiezen uit veel soorten nieuwbouwwoningen. Jij hoeft alleen de woning te ontwerpen en wij bouwen het voor je. Neem een kijkje in ons aanbod, daar staan de lopende nieuwbouwprojecten waar wij mogen bouwen.