Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Nieuwbouwproject Westergouwe te Gouda

Logo Goedhuis

Op zoek naar een partij die alle woningen verzorgd voor een nieuwbouwproject in het prachtige Westergouwe te Gouda? Zoek dan niet verder. Goedhuis is gespecialiseerd in het bouwen van prefab woningen in korte tijd. Onze missie: een Goedhuis voor iedereen.

We hebben oog voor de toekomst en willen we onze planeet zo min mogelijk belasten. Daarom zijn onze ontwerpen tijdloos, energiezuinig, gasloos en modulair opgebouwd. Meer weten over alle mogelijkheden? Lees snel verder.

Wat is Goedhuis?

Goedhuis een een label van Welstand Bouw en is een van de meest innovatieve Nederlandse bouwbedrijven. Wij hebben de afgelopen jaren tientallen woningen gebouwd vanaf 226.900 euro. Daarnaast realiseren wij ook prachtige woningen voor nieuwbouwprojecten. Wil je sparren over de mogelijkheden van een nieuwbouwproject te Westergouwe in Gouda? Wij zitten klaar.

Projecten

Goedhuis werkt op dit moment aan een project genaamd Zuytland Buiten. Dit is gelegen aan de Stompaardse Plas en wordt omringd door diverse strandjes en rietkragen. In totaal zullen er 76 luxe recreatiewoningen gebouwd worden in 3 verschillende uitvoeringen. Daarnaast bouwen we prachtige woningen voor Project Waterhoven. In deze wijk wordt een nieuwbouwwijk ontwikkeld met charmante jaren30 architectuur op riante kavels.

De voordelen van Goedhuis

Het bouwen met Goedhuis biedt een hoop voordelen. Zo werken we met een slimme bouwmethode: we maken gebruik van sandwichpanelen, die we al op maat hebben gemaakt in onze loods in Hendrik-Ido-Ambacht. Op het kavel monteren we deze panelen aan elkaar. Hierdoor zijn we vaak binnen enkele weken klaar met het casco. Daarnaast zijn de wanden van een Goedhuis van speciaal materiaal gemaakt. Deze wanden zijn extra slank waardoor een woning veel meer kuub overheeft per woonoppervlak.

De zogeheten sandwichpanelen hebben een dragende én isolerende functie. Aangezien het skelet van jouw woning sterk en flinterdun is, blijft er meer woonoppervlak over. Goedhuis woningen hebben gemiddeld vijf tot tien procent meer woonoppervlak dan traditionele of houtskeletbouw woningen met hetzelfde volume. Zo is er meer ruimte over voor een grotere tuin.

Duurzaam en circulair!

Bij Goedhuis hebben we aandacht voor de natuur, duurzaamheid en stikstofuitstoot. Vele onderdelen van een woning worden daarom geprefabriceerd. Dit betekent dat we sneller bouwen, wat ervoor zorgt dat buurtbewoners minder last ervaren van de lawaai. Maar ook is er minder transport nodig van de loods naar de bestemming.

Daarnaast bouwen we met zoveel mogelijk hout voor een lagere CO2-uitstoot. Beton wordt zelden gebruikt, alleen op de begane grond. En omdat we willen dat materialen over honderd jaar hergebruikt moeten worden, werken we met demontabele bouwelementen. Hierdoor kan een Goedhuis-woning in de toekomst makkelijk afgebroken of aangepast worden.

Dit zijn de populairste Goedhuizen

Filters

Nieuwbouwproject starten in Westergouwe te Gouda?

Goedhuis pakt het helemaal anders aan. Onze tijdloze woningen zijn ontworpen door de beste Nederlandse architecten. We gebruiken een uniek systeem van sandwichpanelen, waardoor we sneller én duurzamer bouwen dan traditionele bouwbedrijven. Wil je aan tafel zitten met Goedhuis voor de mogelijkheden voor een nieuwbouwproject in Westergouwe te Gouda? Neem contact op, we plannen graag een afspraak in!

Heb je wél interesse in het bouwen van een vrijstaande woning, maar heb je een ander nieuwbouwproject in gedachten óf wil je weten waar de komende jaren gebouwd gaat worden? Dat is natuurlijk geen probleem. Denk bijvoorbeeld aan Het Koningskwartier in Zevenhuizen, De Torensteepolder in Numansdorp of De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht of ontdek waar er wordt gebouwd.