Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Nieuwbouwproject voorbeeld

Logo Goedhuis

Nieuwbouwproject Waterhoven in Alblasserdam laat zichzelf omschrijven als “stil en vrij, omringd door het riviertje de Alblas met om de hoek polders, molens en prachtige oude boerderijen”. Wil je een kavel kopen? Kies dan voor Goedhuis!

Op deze pagina vertellen we je meer over het nieuwbouwproject ‘Waterhoven’. Ook laten we zien hoe jouw toekomstige woning er uit kan zien.

Waarom wonen in Koningskwartier?

Koningskwartier is een bijzonder nieuwbouwproject in Zevenhuizen. Deze wijk is ideaal gelegen ten opzichte van zowel het Groene Hart als de Randstad. Vanuit hier reis je in korte tijd naar grote steden als Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Gouda en Utrecht. Tot circa 2024 zullen hier ongeveer 1400 woningen worden gebouwd. Er zijn ook veel vrije kavels beschikbaar. Inmiddels is Goedhuis door diverse kopers benaderd voor het bouwen van een Goedhuis.

Ga naar de website van project Koningskwartier om meer over dit fraaie project te lezen.

Uitgebreide informatie over het nieuwbouwproject. Hoeveel kavels? Iets over kavelgroottes en vanaf-prijs. Aangeven dat er op al deze kavels een Goedhuis gebouwd kan worden.

Bouw het huis van jouw dromen

Een tijdloze en energiezuinige woning bouwen op jouw kavel? Kies dan voor een Goedhuis! Goedhuis is onderdeel van Welstand Bouw: één van de meest innovatieve bouwbedrijven van Nederland. Onder het label Goedhuis produceren wij prefab nieuwbouwwoningen op basis van sandwichpanelen. Hierdoor bouwen we sneller én duurzamer dan traditionele bouwbedrijven. Jouw Goedhuis voldoet niet alleen aan de eisen van nu, maar wordt ook gebouwd met het oog op de toekomst.

De woningen van Goedhuis zijn prefab. Dit wil zeggen dat de basis van onze woningen wordt gelegd in onze loods in Hendrik-Ido-Ambacht. Hier worden de sandwichpanelen waaruit de woning wordt opgebouwd op maat gemaakt. Prefab betekent niet dat je geen keuzemogelijkheden hebt. Integendeel, met behulp van onze configurator kun je heel eenvoudig zelf jouw droomhuis ontwerpen. Begin met één van de standaard configuraties en pas deze geheel naar eigen wens aan. Zodra je het basisontwerp gaat bewerken zie je direct wat de prijs van jouw droomhuis is. En dat is wel zo overzichtelijk.

Ik zoek een kavel nabij [plaats]

Ben jij op zoek naar een kavel en heeft dit project momenteel geen vrije kavels die geschikt zijn? Vul hieronder het formulier in en wij kunnen je helpen met de zoektocht naar een geschikt kavel. Wij hebben veel contact met makelaars en projectontwikkelaars en hebben een grote database met beschikbare kavels. Daarnaast houden we je op de hoogte van projecten in de regio. Dit is 100% vrijblijvend.

Start met samenstellen

Jouw droomwoning samenstellen? Start met ontwerpen! Kies één van de twaalf samengestelde woningen en pas de binnen- en buitenkant aan. Binnen vijf minuten ontvang je een complete offerte voor jouw geconfigureerde woning.

Ja, ik wil nu starten met ontwerpen

Of kies direct jouw Goedhuis

Filters