Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Nieuwbouwproject Torensteepolder Numansdorp

Logo Goedhuis

Een tijdloos en energiezuinig huis bouwen op een kavel in nieuwbouwproject Torenstee in Numansdorp? Ontdek de vele mogelijkheden en voordelen van een Goedhuis woning!

Goedhuis is onderdeel van Welstand Bouw, een van de meest innovatieve bouwbedrijven van Nederland. Onder het label Goedhuis produceren wij prefab nieuwbouwwoningen op basis van sandwichpanelen. Hierdoor bouwen we sneller én duurzamer dan traditionele bouwbedrijven. Jouw Goedhuis voldoet niet alleen aan de eisen van nu, maar wordt ook gebouwd met het oog op de toekomst. Lees meer over de mogelijkheden en voordelen.

Bouw het huis van jouw dromen

Alle Goedhuis woningen zijn prefab. Dit wil zeggen dat de basis van onze woningen wordt gelegd in onze loods in Hendrik-Ido-Ambacht. Hier worden de sandwichpanelen waaruit de woning wordt opgebouwd op maat gemaakt.

Prefab betekent niet dat je geen keuzemogelijkheden hebt. Integendeel, met behulp van onze configurator kun je heel eenvoudig zelf jouw droomhuis ontwerpen. Begin met één van de standaard configuraties en pas deze geheel naar eigen wens aan. Zodra je het basisontwerp gaat bewerken zie je direct wat de prijs van jouw droomhuis is. En dat is wel zo overzichtelijk.

Energiezuinig en duurzaam

Een Goedhuis woning is mooi, ruim en bovendien ook heel energiezuinig. De gevel, vloeren en het dak van onze woning zijn 30 tot 50% beter geïsoleerd dan vereist in de huidige bouwregelgeving. Door de extreem goede isolatie kun je flink besparen op energiekosten. Dankzij de damp-open constructie is er ook sprake van een prettig woonklimaat.

De basis van onze woning wordt gevormd door sandwichpanelen. De woning bestaat hierdoor hoofdzakelijk uit hout én is demontabel.  Een Goedhuis-woning kan in de toekomst gemakkelijk afgebroken of aangepast worden en de materialen die gebruikt zijn voor de constructie kunnen worden hergebruikt.

De voordelen van Goedhuis

Behalve een lage energierekening heeft een Goedhuis nog veel meer voordelen:

  • Snelheid – Een van de grootste voordelen is de snelheid waarmee we jouw woning bouwen. Het casco is meestal al binnen enkele weken klaar. Bovendien hebben we een relatief korte voorbereidingstijd nodig.
  • Woonoppervlak – De wanden van een Goedhuis woning zijn van een speciaal materiaal.  Hierdoor heeft een woning gemiddeld vijf tot tien procent meer woonoppervlak dan traditionele of houtskeletbouw woningen met hetzelfde volume.
  • Kosten – Last but not least: de kosten voor een Goedhuis woning zijn laag en transparant. Zo betaal je niet voor de architect, onstructieberekeningen, sonderingen, vergunningsaanvraag, etc. , wordt de woning opgeleverd met badkamer en rekenen wij geen meerwerk. Je betaalt de woning pas bij oplevering.

Nieuwbouwproject Torensteepolder

Nieuwbouwproject Torensteepolder is een van de 3 nieuwbouwprojecten van de Gemeente Hoeksche Waard ten zuiden van Numansdorp. De Torensteepolder is gesitueerd tussen de Schuringsedijk en het Hollands Diep. De nieuwbouw in de Torensteepolder wordt gefaseerd ontwikkeld. Er zijn binnen dit project verschillende kavels beschikbaar waarop vrij gebouwd mag worden. Naast vrije kavels worden er ook 2-onder-1-kapwoningen, (starters)appartementen, seniorenwoningen en eengezinswoningen binnen dit nieuwbouwproject gerealiseerd.

Dit zijn de populairste Goedhuizen

Filters

Een Goedhuis woning bouwen in Torensteepolder?

Wil je samen met Goedhuis jouw droomhuis bouwen in nieuwbouwproject Torensteepolder? Wij ontvangen je graag in onze showroom om alle mogelijkheden eens uitgebreid met je door te spreken. Neem contact op om direct een afspraak te maken.

Heb je wél interesse in het bouwen van een vrijstaande woning, maar heb je een ander nieuwbouwproject in gedachten óf wil je weten waar de komende jaren gebouwd gaat worden? Dat is natuurlijk geen probleem. Denk bijvoorbeeld aan Het Koningskwartier in Zevenhuizen, De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht, Waterhoven in Alblasserdam of Het Westergouwe in Gouda of ontdek waar er wordt gebouwd.