Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Nieuwbouwproject Oirschot

Logo Goedhuis

Nieuwbouwproject Oirschot: ga voor een zelfbouwkavel van Goedhuis in deze prachtige groene omgeving nabij Eindhoven en Tilburg. Wil je een kavel kopen? Kies dan voor Goedhuis!

Op deze pagina vertellen we je meer over het nieuwbouwproject ‘Ekerschot Noord‘. Ook laten we zien hoe jouw toekomstige woning er uit kan zien.

Waarom wonen in Ekerschot Noord Oirschot?

Samen met Ruimte voor Ruimte worden er 13 bouwkavels aan de noordzijde van Oirschot ontwikkeld. Er komen in totaal ongeveer 150 woningen bij. Oirschot staat bekend als het groene buitengebied van Eindhoven. Het Brabantse dorpje heeft een authentiek centrum met gezellige terrasjes. Het totale gebied van het nieuwbouwproject Ekerschot Noord omvat 150 woningen en/of appartementen. Momenteel zijn er nog 13 vrije bouwkavels beschikbaar van 535 m2 – 1.052 m2. Binnen 30 minuten ben je in Eindhoven én Tilburg, het ligt dus ook nog eens dichtbij de stad.

Download hier de brochure van het nieuwbouwproject voor meer informatie.

Bouw het huis van jouw dromen

Een tijdloze en energiezuinige woning bouwen op jouw kavel? Kies dan voor een Goedhuis! Goedhuis is onderdeel van Welstand Bouw: één van de meest innovatieve bouwbedrijven van Nederland. Onder het label Goedhuis produceren wij prefab nieuwbouwwoningen op basis van sandwichpanelen. Hierdoor bouwen we sneller én duurzamer dan traditionele bouwbedrijven. Jouw Goedhuis voldoet niet alleen aan de eisen van nu, maar wordt ook gebouwd met het oog op de toekomst.

De woningen van Goedhuis zijn prefab. Dit wil zeggen dat de basis van onze woningen wordt gelegd in onze loods in Hendrik-Ido-Ambacht. Hier worden de sandwichpanelen waaruit de woning wordt opgebouwd op maat gemaakt. Prefab betekent niet dat je geen keuzemogelijkheden hebt. Integendeel, met behulp van onze configurator kun je heel eenvoudig zelf jouw droomhuis ontwerpen. Begin met één van de standaard configuraties en pas deze geheel naar eigen wens aan. Zodra je het basisontwerp gaat bewerken zie je direct wat de prijs van jouw droomhuis is. En dat is wel zo overzichtelijk.

Ik zoek een kavel nabij Oirschot

Ben jij op zoek naar een kavel en heeft dit project momenteel geen vrije kavels die geschikt zijn? Vul hieronder het formulier in en wij kunnen je helpen met de zoektocht naar een geschikt kavel. Wij hebben veel contact met makelaars en projectontwikkelaars en hebben een grote database met beschikbare kavels. Daarnaast houden we je op de hoogte van projecten in de regio. Dit is 100% vrijblijvend.

    Start met samenstellen

    Jouw droomwoning samenstellen? Start met ontwerpen! Kies één van de twaalf samengestelde woningen en pas de binnen- en buitenkant aan. Binnen vijf minuten ontvang je een complete offerte voor jouw geconfigureerde woning.

    Ja, ik wil nu starten met ontwerpen

    Of kies direct jouw Goedhuis

    Filters