Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Nieuwbouwproject Dordts Buiten

Logo Goedhuis

Jouw droomhuis bouwen op een kavel van nieuwbouwproject Dordts Buiten? Ontdek de vele voordelen en mogelijkheden van een Goedhuis woning!

Dordts Buiten is een heerlijke plek om te wonen. Zo is er veel openbaar groen en water. Ook blijven veel volwassen bomen staan en zijn er natuurlijke oevers en bloeiende bermen. Dordts Buiten ligt in het hart van Amstelwijck: een moderne wijk van Dordrecht. Nationaal Park De Biesbosch en het centrum van Dordrecht bevinden zich op korte afstand van de wijk.

Heb je een kavel op het oog? Dan kun je een Goedhuis op jouw aangekochte kavel bouwen. Bij het bouwen van jouw droomwoning bij Goedhuis kan er gekozen worden uit drie opties, die hieronder staan toegelicht. Hiervoor vind je meer informatie op de projectwebsite van Dordts Buiten.

De prijzen van de kavels zijn bekend en zijn als volgt, onder voorbehoud van prijswijzigingen:
H01 – €315.000
H02 – €308.500
H03 – €358.700
H04 – €320.000
H19 – €255.000
H20 – €317.900

Optie 1: Goedhuis concept

De eerste optie is om een woning te laten bouwen die volledig binnen het Goedhuis concept valt. Bij ons heb je de keuze uit een groot aantal standaard configuraties. Elk type woning heeft geheel eigen uitstralingen en specifieke kenmerken waardoor je de keuze hebt aan een groot aantal verschillende stijlen. Heb je een stijl gevonden die aansluit bij jouw persoonlijke voorkeur dan kun je deze woning met behulp van de configurator op onze website heel eenvoudig aanpassen. Bij elke aanpassing die je maakt verandert de totaalprijs van jouw project. Zo zie je direct wat de prijs van jouw droomhuis is.

Alle kosten zijn transparant en inclusief. Je hoeft dus geen rekening te houden met extra kosten voor meerwerk of bijvoorbeeld de architect, vergunningaanvraag, sonderingen, etc.  Betalen doe je pas bij oplevering.

Dit zijn de populairste Goedhuizen

Filters

Optie 2: Hoogstaande architectuur

De tweede optie is hoogstaande architectuur, met als vertrekpunt het Goedhuis concept. Er kan in de uitstraling afgeweken worden van het concept, om de woning zoveel mogelijk te laten passen bij jouw wensen. Deze woningen voldoen niet alleen aan de bouwregelgeving van dit moment, maar zijn ook klaar voor de toekomst. Onze woningen scoren namelijk heel hoog op duurzaamheid. Bij de bouw wordt vrijwel geen beton gebruikt, hooguit op de begane grond. De wanden, vloeren en het dak van onze woning zijn zeer goed geïsoleerd. Bovendien wordt de woning modulair gebouwd en is demontabel. Een Goedhuis woning kan hierdoor in de toekomst gemakkelijk afgebroken of aangepast worden. De materialen die gebruikt zijn voor de constructie kunnen eventueel worden hergebruikt.

Optie 3: Maatwerk

Als laatste optie is er maatwerk. Dit wordt gebouwd met ons zusterbedrijf, Welstand Bouw, waarmee we de afgelopen jaren vele maatwerk woningen door het hele land hebben gebouwd. Goedhuis is een doorslaand succes in de bouw van gestandaardiseerde woningen, echter blijkt dat een gedeelte van de opdrachtgevers de kwaliteit van een Goedhuis woning wenst in een maatwerk uitvoering.

Een maatwerkwoning is een uniek ontworpen en gebouwde woning die speciaal afgestemd is op jouw wensen en eisen, waarbij rekening wordt gehouden met geldende richtlijnen in het bestemmingsplan. Dit betekent dat je een grotere mate van invloed heeft over het ontwerp en de afwerking van de woning. Hierdoor kunnen maatwerkwoningen vaak meer aan de persoonlijke voorkeuren voldoen, met de Goedhuis basis; de bouw van de woningen met ons bekende Kingspan TEK bouwsysteem en als uitgangspunt uiteraard nul-op-de-meter uitgevoerd.

Geïnteresseerd?

Zie jij al helemaal voor je hoe jouw droomhuis in nieuwbouwproject Dordts Buiten in Dordrecht eruit moet komen te zien? Wij helpen jou graag bij het realiseren van jouw droom! Neem contact met ons op om een afspraak te maken. We ontvangen jou dan in onze showroom in Hendrik-Ido-Ambacht om alle mogelijkheden eens uitgebreid met je door te nemen.

Heb je wél interesse in het bouwen van een vrijstaande woning, maar heb je een ander nieuwbouwproject in gedachten? Bekijk dan hier de overige nieuwbouwprojecten in Nederland.