Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Nieuwbouwproject de Vrije Watering Poelenburg

Logo Goedhuis

Jouw droomhuis bouwen in nieuwbouwproject de Vrije Watering in Poelenburg? Ontdek de vele voordelen en mogelijkheden van een Goedhuis woning!

Het bouwen van een huis is een flinke investering. Toch wil je natuurlijk niet inleveren op wooncomfort, luxe en ruimte. Met een Goedhuis woning hoeft dat gelukkig ook niet! Onze woningen zijn extreem goed geïsoleerd, hebben gemiddeld meer woonoppervlak en kunnen geheel naar wens worden aangepast. Lees meer over de mogelijkheden en voordelen van een Goedhuis woning.

Samen bouwen aan jouw droomhuis

Met Goedhuis realiseer je heel eenvoudig jouw ideale woning. Bij ons heb je de keuze uit een groot aantal standaard configuraties. Elk type woning heeft geheel eigen uitstralingen en specifieke kenmerken waardoor je de keuze hebt aan een groot aantal verschillende stijlen. Heb je een stijl gevonden die aansluit bij jouw persoonlijke voorkeur dan kun je deze woning met behulp van de configurator op onze website heel eenvoudig aanpassen aan jouw wensen. Bij elke aanpassing die je maakt verandert de totaalprijs van jouw project. Zo zie je direct wat de prijs van jouw droomhuis is.

Alle kosten zijn transparant en inclusief. Je hoeft dus geen rekening te houden met extra kosten voor meerwerk of bijvoorbeeld de architect, vergunningaanvraag, sonderingen, etc.  Betalen doe je pas bij oplevering.

Klaar voor de toekomst

Een Goedhuis woning voldoet niet alleen aan de bouwregelgeving van dit moment, maar is ook klaar voor de toekomst. Onze woningen scoren namelijk heel hoog op duurzaamheid. Bij de bouw wordt vrijwel geen beton gebruikt, hooguit op de begane grond. De wanden, vloeren en het dak van onze woning zijn zeer goed geïsoleerd. Bovendien wordt de woning modulair gebouwd en is demontabel. Een Goedhuis woning kan hierdoor in de toekomst gemakkelijk afgebroken of aangepast worden. De materialen die gebruikt zijn voor de constructie kunnen eventueel worden hergebruikt.

Supersnel bouwen

Voor de bouw van jouw droomhuis maken we gebruik van zogeheten sandwichpanelen. Deze panelen maken wij al voordat we daadwerkelijk beginnen met bouwen op maat in onze loods. De voorbereidingstijd die nodig is voor de bouw van een Goedhuis woning is relatief kort. Ook de bouw zelf gaat heel snel. Je hoeft dus geen jaar te wachten tot jouw huis klaar is zoals bij veel traditionele bouw vaak wel het geval is. De panelen die het casco vormen van de woning zijn tegelijk dragend en isolerend. Bijkomend voordeel van het gebruik van sandwichpanelen is dat deze heel dun zijn. Hierdoor houd je binnen de muren meer woonruimte over dan in een ander soort woning met dezelfde inhoud.

Nieuwbouwproject de Vrije Watering in Poelenburg

Hier vind je vrije kavels tussen het brede water en de wijk Poelenburg. Poelenburg ligt in Zaandam, dit ligt ongeveer 6 km van het stadscentrum verwijderd. In dit centrum vind je genoeg voorzieningen waaronder ook leuke terrasjes en restaurantjes.

Dit zijn de populairste Goedhuizen

Filters

Een droomhuis in nieuwbouwproject de Vrije Watering Poelenburg

Zie jij al helemaal voor je hoe jouw droomhuis in nieuwbouwproject de Vrije Watering Poelenburg eruit moet komen te zien? Wij helpen jou graag bij het realiseren van jouw droom! Neem contact met ons op om een afspraak te maken. We ontvangen jou dan in onze showroom in Hendrik-Ido-Ambacht om alle mogelijkheden eens uitgebreid met je door te nemen.

Heb je wél interesse in het bouwen van een vrijstaande woning, maar heb je een ander nieuwbouwproject in gedachten? Bekijk dan hier de overige nieuwbouwprojecten in Nederland.