Nieuwbouwproject De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht?

Logo Goedhuis

Wil je een energiezuinige, vrijstaande woning bouwen op een kavel in het nieuwbouwproject Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht? Dan ben je bij Goedhuis aan het juiste adres. Ontdek de mogelijkheden, lees meer over de voordelen en configureer direct jouw toekomstige thuis.

Eerlijke afspraken. Scherpe prijzen. Vernieuwende technieken. Hoogstaande architectuur. Vrijstaand wonen voor iedere hardwerkende Nederlander. Geen droom, maar de nieuwe werkelijkheid dankzij Goedhuis. Onze missie is dan ook: een Goedhuis voor iedereen. We hebben oog voor de toekomst en willen onze planeet zo min mogelijk belasten. Daarom zijn onze ontwerpen tijdloos, energiezuinig, gasloos en modulair opgebouwd. Meer weten?

Waarom Goedhuis? Daarom Goedhuis

Zelf het ontwerp kiezen, je eigen beslissingen nemen en uiteindelijk genieten van een nieuw thuis in nieuwbouwproject De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht. Een plek waar je hart ligt. Toch kijk je op tegen het proces. Trage aannemers, dubieus meerwerk, verborgen gebreken, afspraken worden niet nagekomen, geen transparantie. Goedhuis pakt het helemaal anders aan. De beste Nederlandse architecten ontworpen onze woningen. We gebruiken een uniek systeem van sandwichpanelen, waardoor we sneller én duurzamer bouwen dan traditionele bouwbedrijven. Daarnaast geldt: prijs = prijs. We rekenen geen meerwerk en je betaalt je woning pas bij oplevering.

Sneller én duurzamer bouwen: hoe zit dat precies?

Wist je dat het bouwen van een nieuwbouwhuis gemiddeld minimaal een jaar duurt? Echter, bij Goedhuis hebben we een korte voorbereidingstijd en kunnen dus snel beginnen. Vaak kun je vanaf drie maanden na de start van de bouw al jouw woning binnenlopen. En door de extreem geïsoleerde daken en vloeren (wel 30% tot 50% beter dan de bouwregelgeving minimaal vereist) zorgt Goedhuis voor optimaal wooncomfort. We werken bovendien met een damp-open constructie, zodat jouw woning natuurlijk ademend is. Je woning verliest nauwelijks warmte, je bespaart flink én je draagt bij aan een beter klimaat.

Hoe dan? Zogeheten sandwichpanelen zijn het antwoord. Deze panelen hebben een dragende en isolerende functie. De gevels worden gefabriceerd op onze locatie en worden vervolgens op jouw kavel gemonteerd. Scheelt ook weer heen en weer rijden met materialen tussen jouw kavel in het nieuwbouwproject De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht en onze fabriek. Voor extra verduurzaming zijn zonnepanelen op de woning aanwezig. En sowieso zijn al onze woningen gasloos. En doordat een Goedhuis-woning opgebouwd is uit bouwelementen, zijn ze demontabel.

Over nieuwbouwproject De Volgerlanden

Het nieuwbouwproject De Volgerlanden is een samenwerking tussen de gemeenten Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht. Er zijn binnen dit project verschillende kavels beschikbaar waarop vrij gebouwd mag worden. De bouw van de eerste woningen startte in 2000. Inmiddels telt De Volgerlanden ruim 3.800 woningen. De nieuwbouw in De Volgerlanden wordt dus gefaseerd ontwikkeld. Word jij ook een van de nieuwe bewoners?

Configureer jouw Goedhuis-woning

Naast alle technische specificaties die in je voordeel werken, is een Goedhuis-woning ook erg fraai om te zien. Bij Goedhuis combineren we het beste van beide werelden: energiezuinig én esthetisch een genot om in te wonen. Ontdek meer voordelen van een Goedhuis-woningen of start direct met het samenstellen van jouw vrijstaande woning. Wil je een extra raam of een bijzondere afwerking? Voeg het toe, zie het in de realtime configurator veranderen en ontvang een vrijblijvend prijsvoorstel. Of kom langs in onze showroom.

Heb je wél interesse in het bouwen van een vrijstaande woning, maar heb je een ander nieuwbouwproject in gedachten óf wil je weten waar de komende jaren gebouwd gaat worden? Dat is natuurlijk geen probleem. Denk bijvoorbeeld aan Het Koningskwartier in Zevenhuizen, De Torensteepolder in Numansdorp, Waterhoven in Alblasserdam of Het Westergouwe in Gouda of ontdek waar er wordt gebouwd.

Dit zijn de populairste Goedhuizen

Filters