Nieuwbouwproject 12 Bouwmeesters

Logo Goedhuis

De 12 Bouwmeesters is de tweede fase  in het dorpje ‘De Straatjes’. Het behoort tot het nieuwbouwproject ‘De Volgerlanden’. Een groene wijk in Hendrik-Ido-Ambacht. Het is ingericht met een speelplaats en de aanleg van infrastructuur waardoor je in een mum van tijd op de A15 en A16 bent. Wil je een kavel kopen? Kies dan voor Goedhuis!

Op deze pagina vertellen we je meer over het nieuwbouwproject ’12 Bouwmeesters’. Ook laten we zien hoe jouw toekomstige woning er uit kan zien.

Waarom wonen in de 12 Bouwmeesters?

De 12 Bouwmeesters is de tweede fase in het dorpje ‘De Straatjes’ in het nieuwbouwproject ‘De Volgerlanden’. Het is een groene wijk in Hendrik-Ido-Ambacht. Het is ingericht met een speelplaats en de aanleg van infrastructuur waardoor je in een mum van tijd op de A15 en A16 bent.

De Volgerlanden is een nieuwbouwproject dat door middel van fasering is ontwikkeld. Het is een samenwerking tussen de gemeenten Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht. Inmiddels telt de Volgerlanden 3.800 woningen. Er zijn twee fases en fase 2 is op dit moment aan de orde. De tweede fase zal in juni in de verkoop gaan. Daarnaast is er een inloopmoment op 7 juni. De 12 kavels hebben een grootte tussen de 350 en 580 m2.

Meer informatie volgt dus houd de website goed in de gaten.

Bouw het huis van jouw dromen

Een tijdloze en energiezuinige woning bouwen op jouw kavel? Kies dan voor een Goedhuis! Goedhuis is onderdeel van Welstand Bouw: één van de meest innovatieve bouwbedrijven van Nederland. Onder het label Goedhuis produceren wij prefab nieuwbouwwoningen op basis van sandwichpanelen. Hierdoor bouwen we sneller én duurzamer dan traditionele bouwbedrijven. Jouw Goedhuis voldoet niet alleen aan de eisen van nu, maar wordt ook gebouwd met het oog op de toekomst.

De woningen van Goedhuis zijn prefab. Dit wil zeggen dat de basis van onze woningen wordt gelegd in onze loods in Hendrik-Ido-Ambacht. Hier worden de sandwichpanelen waaruit de woning wordt opgebouwd op maat gemaakt. Prefab betekent niet dat je geen keuzemogelijkheden hebt. Integendeel, met behulp van onze configurator kun je heel eenvoudig zelf jouw droomhuis ontwerpen. Begin met één van de standaard configuraties en pas deze geheel naar eigen wens aan. Zodra je het basisontwerp gaat bewerken zie je direct wat de prijs van jouw droomhuis is. En dat is wel zo overzichtelijk.

Ik zoek een kavel nabij Hendrik-Ido-Ambacht

Ben jij op zoek naar een kavel en heeft dit project momenteel geen vrije kavels die geschikt zijn? Vul hieronder het formulier in en wij kunnen je helpen met de zoektocht naar een geschikt kavel. Wij hebben veel contact met makelaars en projectontwikkelaars en hebben een grote database met beschikbare kavels. Daarnaast houden we je op de hoogte van projecten in de regio. Dit is 100% vrijblijvend.

Start met samenstellen

Jouw droomwoning samenstellen? Start met ontwerpen! Kies één van de twaalf samengestelde woningen en pas de binnen- en buitenkant aan. Binnen vijf minuten ontvang je een complete offerte voor jouw geconfigureerde woning.

Ja, ik wil nu starten met ontwerpen

Of kies direct jouw Goedhuis

Filters