Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Modulaire woning of prefabricage? 

Logo Goedhuis

Modulair en prefabricage zijn vergelijkbare concepten maar het verschil zit vooral in de bouwstijl. Bij Goedhuis ligt de focus op prefabricage maar als koper zul je het exacte verschil tussen deze twee termen niet eens merken. De Goedhuis koper merkt alleen de voordelen die je kunt doortrekken tot na de aankoop van het Goedhuis. Lees snel verder om meer te ontdekken.

Wat is het verschil?

Het exacte verschil tussen modulair bouwen en prefabricage is gericht op het feit dat bij modulair bouwen complete modules worden gefabriceerd. Bij prefabricage is het vooral gericht op losse onderdelen. Maar, Goedhuis neemt ook wat kenmerken mee van een modulaire woning. Wandpanelen worden bijvoorbeeld compleet met raam- en deurkozijnen gemonteerd op locatie. Het is dus bijna hetzelfde als je naar de bouw kijkt. Het enige merkbare verschil als koper is dat het meer voordelen heeft ten opzichte van traditionele bouw. Dit zijn voordelen als:

  • Een geautomatiseerd proces 
  • Geen externe factoren
  • Uiteindelijk ook nog lagere maandlasten

Hoe voert Goedhuis deze elementen door?

Voor Goedhuis vertaalt dit zich naar het proces van een lege kavel naar sleuteloverdracht in een tijdsbestek van maar liefst drie maanden! Externe factoren, zoals bijvoorbeeld weersomstandigheden kunnen de bouw niet belemmeren. Alles is tenslotte al in de fabriek gebouwd. Naast de lagere verkoopprijs profiteer je uiteindelijk ook van lagere maandlasten. Dit komt voornamelijk door de nul-op-de-meter wat bij Goedhuis en een modulaire woning vaak het focuspunt is. 

Waarom zou jij voor een modulaire woning kiezen?

Modulaire woningen zijn de laatste jaren een echte trend geworden. Weinig mensen hebben nog zin om zo lang te wachten op een woning. Of, om juist zoveel meer te moeten betalen terwijl je van Goedhuis een voorzetje krijgt met het uitkiezen van een model. Je kunt je door de extra opties en de keuze in afmetingen alsnog uitleven! Precies zoals jij het wilt maar dan een tandje sneller en voordeliger. De term voordeliger kun je ook nog eens doortrekken nadat je de woning hebt gekocht. Goedhuis streeft namelijk naar die nul-op-de-meter, jij toch ook?

Wat kan Goedhuis jou bieden?

Goedhuis biedt diverse soorten woningen aan. Neem een kijkje op onze website en stel je eigen woning samen. Zorg dat jouw woning helemaal eigen wordt! Wil je meer weten over de modulaire woningen van Goedhuis of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en wij vertellen je graag meer.