Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Online modelwoningen bekijken bij Goedhuis  

Logo Goedhuis

Anno 2023 zijn modelwoningen niet meer weg te denken uit de huizenmarkt. Het is goedkoper dan een huis laten bouwen en maakt de keuze wellicht ook een stukje makkelijker. Ook kun je een modelwoning bij ons bezichtigen. Ontdek hier meer.

Voordelen van modelwoningen

Een modelwoning biedt vele voordelen. De bekendste is misschien wel: ik weet precies wat ik krijg. Het gaat namelijk om een woning met een vaste opbouw. Het verschil wat je zelf aan kunt brengen zit in de extra opties. Bijvoorbeeld een aanbouw, binnen de gevel of kozijnen. Een ander voordeel van modelwoningen is dat de bouwtijd korter is. De woning is al veel vaker gebouwd, en de bouw van de elementen vindt vooraf plaats in de fabriek. De aandacht gaat dan alleen nog naar het monteren van de bouwstukken. 

Modelwoningen bekijken in configurator

In de Goedhuis configurator kun jij onze modelwoningen bekijken. Een veelgestelde vraag is: waar moet ik precies beginnen? Wij raden aan om eerst te filteren op prijs of oppervlakte. Hierdoor kun je gerichter op zoek gaan. In de configurator zie je al direct meer informatie over de woonoppervlakte, aantal slaapkamers, inhoud, goothoogte, nokhoogte en de vanaf prijs. Vervolgens kun je de keuze maken uit jouw favoriete modelwoning en hem aanvullen met opties. 

Naast modelwoningen nu ook Goedhuis maatwerk

Wil je iets meer invloed uitoefenen op de keuzes binnen de woning dan je hebt voor een modelwoning? Sinds kort bouwen wij nu ook maatwerk woningen. Een maatwerk woning is een uniek ontworpen en gebouwde woning die speciaal afgestemd is op de wensen en eisen van de klant. De basis van de woning blijft hetzelfde. We hebben het dan over de bouw met ons bekende Kingspan TEK bouwsysteem met als uitgangspunt uiteraard energieneutrale woningen.