Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Levensloopbestendig én vrijstaand: dat kan bij Goedhuis 

Logo Goedhuis

Voor sommige helemaal geen fijn idee en voor anderen de ultieme droom. Het wonen in een levensbestendige, vrijstaande woning. Deze woningen zijn ontworpen om geschikt te zijn voor alle levensfasen. De perfecte combinatie is functioneel gemixt met comfortabel. Hierdoor zijn ze de ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar een langdurige en flexibele woonoplossing. De woningen van Goedhuis zijn levensloopbestendig én vrijstaand. Een vrijstaande woning geeft je meer ruimte en privacy. Ontdek hier de voordelen van een levensloopbestendige en vrijstaande woning van Goedhuis. 

Voor altijd jouw thuis

Comfort is een belangrijke factor voor een levensloopbestendige woning. Toch is het iets wat je ook in een ‘normale’ woning terug wilt zien. In een levensloopbestendige woning ben je alleen meer voorbereid op de toekomst. Vaak zijn levensloopbestendige woningen gelijkvloers. Zo niet, dan is het belangrijk dat er belangrijke aanpassingen en voorzieningen zijn getroffen om de toegankelijkheid op elke verdieping te waarborgen. Iets wat je in ieder geval niet terug zult zien in een levensloopbestendige woning is:

  • Drempels: dit kan niet vanwege struikelgevaar 
  • Smalle deuropeningen: ruime doorgang is noodzakelijk
  • Smalle gangen: ruime doorgang is noodzakelijk
  • Kleine badkamers: niet mogelijk door de hulpmiddelen
  • Indien er trappen zijn: deze zijn in ieder geval voorzien van stevige leuningen en extra verlichting. 

Het doel van een levensloopbestendige woning is om een veilige en comfortabele leefomgeving te bieden, waarin bewoners zich gemakkelijk kunnen verplaatsen en dus fijn kunnen wonen!

Creëer jouw levensloopbestendige woning zelf

Goedhuis geeft jou de mogelijkheid om (deels) je eigen woning te ontwerpen. Naar wens een levensbestendige woning. Al onze woningen bouwen wij vrijstaand. Het is aan jou om de kavel uit te zoeken. 

Er zijn momenteel veel nieuwbouwprojecten waar je jezelf nog voor kunt inschrijven. Je kunt wel alvast jouw woning ontwerpen! Bij Goedhuis creëer je jouw vrijstaande, levensloopbestendige namelijk gewoon zelf. Heb je vragen of wil je direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.