Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Levensloopbestendige woning van Goedhuis

Logo Goedhuis

Dit artikel is voor degenen die op zoek zijn naar een nieuwe woning én een duurzame keuze willen maken. Dit gaat namelijk over levensloopbestendige woningen. Een zeer goede keuze aangezien het voor elke levensfase naadloos aansluit. Als je benieuwd bent naar ons aanbod binnen levensloopbestendige woningen raden we aan verder te lezen.

Wat zijn de voordelen van een levensloopbestendige woning?

Een levensloopbestendige woning is een woning die geschikt is voor iedere levensfase. Je ziet vaak dat mensen dit op middelbare leeftijd kiezen, met een blik op de toekomst. Het wordt vaak nog gezien als ‘seniorenwoning’. Een verkeerd beeld vinden wij. Eigenlijk maak je juist een slimme keuze als je voor een levensloopbestendige woning gaat. Je kiest dan namelijk voor een stukje efficiëntie. Een ruime woning in combinatie met voorbereiding op de toekomst. 

Levensloopbestendige woningen van Goedhuis

Goedhuis heeft één model binnen de levensloopbestendige woningen. Dit type is wel verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Dit gaat om model ‘Rijn’. Woning Rijn is een moderne en luxe bungalow. Het biedt alle gemakken van een nieuwbouwwoning. Deze levensbestendige woning biedt veel ruimte en kan al gebouwd worden vanaf € 305.180. Tevens is de woning verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen: wit, antraciet en roodbruin. Rijn heeft een woonoppervlakte van 84 m². De woning heeft twee slaapkamers en een badkamer op de begane grond. Verder kun je de woning natuurlijk compleet naar wens configureren. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige veranda of uitbouw!

Configureer jouw woning op onze website 

Naast levensloopbestendige woningen hebben we natuurlijk nog genoeg andere keuze. Dit varieert van een woonoppervlakte van 84 m² (dit zijn de levensloopbestendige woningen) tot 239 m².  De woningen met een oppervlakte vanaf 200 m² zijn onze villa woningen. Dit zijn de types Linge, Vliet en ons nieuwe model genaamd Amer. Je kunt zelf alvast beginnen door jouw favoriete type uit te kiezen. Vervolgens kun je de woning uitbreiden in opties binnen de configurator. Kom je er niet uit? Of heb je een vraag voor ons? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!