Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Kosten nieuwbouwwoning: wat vragen wij precies?

Logo Goedhuis

Een nieuwbouwwoning is vrijwel altijd een optelsom van verschillende kosten. Met alleen de koopprijs ben je er vaak nog niet. Meestal zijn het ook nog kosten die later om een hoekje komen kijken, denk maar aan meerwerk. Het is dus handig om daar rekening mee te houden. Bij Goedhuis ligt dit net even anders. Lees snel verder.

Prijs = prijs

Je krijgt bij de aankoop van een nieuwbouwwoning vaak te maken met bijkomende kosten. Dit gaat vaak om meerwerk, of andere vage kosten. Dit gaat zelfs gemiddeld om 9% van de koopprijs van de woning. Bij Goedhuis zit dit net even anders in elkaar. Je betaald bij ons namelijk een vaste prijs. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat het koopproces transparant verloopt. Wij doen niet aan stelposten, aannames en meerwerk. Als er bijzonderheden zijn worden deze in een vroegtijdig stadium uitgezocht en besproken. Zo weet je waar je aan toe bent en kun jij het na de prijsafspraak volledig los laten. Daarnaast betaal je pas bij de oplevering van de woning. Laat de voorpret maar beginnen!

Ook lagere maandlasten 

Maar de lagere kosten voor de nieuwbouwwoning stoppen niet na de aankoop. Door onze duurzame manier van bouwen ben je ook verzekerd van lagere maandlasten. Dit gaat zelfs om honderden euro’s per maand in vergelijking met de kosten van een traditionele nieuwbouwwoning. Een aantal belangrijke onderdelen van onze woningen zijn:

  • Goed geïsoleerd door het Kingspan Tek systeem
  • Geen gebruik van gas maar een warmtepomp
  • Damp-open constructies (ventilatiesysteem)
  • Vloerverwarming
  • Zonnepanelen

Naast dat onze woningen dus energiezuinig zijn heeft het ook nog eens een comfortabel binnenklimaat. 

Nu ook Goedhuis Maatwerk

Naast onze prefab woningen bieden we sinds kort een extra service aan, namelijk: Goedhuis maatwerk. Met Goedhuis maatwerk heb je nog wat meer invloed op het woonontwerp. Onze werkwijze gaat als volgt:

  • Je kiest je favoriete Goedhuis model uit in de configurator.
  • Vervolgens breid je het model uit met extra opties in de configurator. 
  • Je komt bij ons op gesprek zodat we jouw wensen en behoeften kunnen bespreken. Dit kan natuurlijk ook als je er met het ontwerp niet helemaal uit komt.
  • Na akkoord kun jij al vanaf drie maanden intrekken. Dit gaat om het tijdsbestek tussen een lege kavel en de sleuteloverdracht.

Dit zijn de globale stappen van het ontwerpen van de woning tot het intrekken in je stulpje. Heb je vragen of onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!