Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Kleine woning bouwen

Logo Goedhuis

Iedereen heeft een andere opvatting als we het hebben over een kleine woning. Daarnaast kan een kleine woning je vele voordelen brengen. Van minder verbruik tot aan minder onderhoud. Ook geeft het je vaak een knus gevoel. Ontdek in dit artikel of een kleine woning bouwen iets voor jou is.

Kleine woningen van Goedhuis 

Goedhuis heeft een breed aanbod woningen. Dit gaat van villa’s tot een kleine woning. Tot onze kleinere woningen behoren de huizen met een woonoppervlakte tot 100 m². Hierin heb je de keuze uit woonoppervlakte 84 m² of 97 m². Bekijk bijvoorbeeld onze kleine woning Alblas. Dit is ook wel ons prefab instapmodel. Deze woning heeft de laagste prijs in ons gehele aanbod en een woonoppervlakte van 97 m². 

Voordelen van kleiner wonen

Als men aan een nieuwe woning denkt, wordt er al snel aan een grote woning gedacht. Toch biedt een kleine woning soms veel meer voordelen. Het is maar net waar je je waarde aan hecht. Enkele voordelen van een kleine woning bouwen:

  1. Allereerst is het voordeliger in vergelijking tot de grotere woningen.
  2. Het verbruikt (nog) minder energie.
  3. Het kost minder tijd en moeite om het te onderhouden.
  4. Je hoeft minder meubels te kopen, want daar heb je minder ruimte voor. Ook is het goedkoper aangezien de afmetingen vaak kleiner zijn.
  5. Minder spullen = minder kans op kwijt raken.
  6. Een kleine woning geeft je een knusser gevoel.

Zo zie je maar dat een kleine woning bouwen best wat voordelen biedt. Het is natuurlijk alsnog een persoonsgebonden keuze. Vaak zit het stukje persoonlijkheid en sfeer voornamelijk in het inrichten en de uitstraling van de woning. 

Eerste stappen in kleine woning bouwen 

Toch liever groter wonen? Dat kan ook! Goedhuis biedt woningen aan tot 100 m², tot 150 m², tot 200 m² en vanaf 200 m². Vanaf 200 m² zijn onze villa woningen. Je kunt zelf al aan de slag gaan met het configureren van de woning. Ontdek wat bij jou past en maak het persoonlijk met onze aanvullende opties. Na het ontwerp ontvang je direct de prijs per mail. Nog steeds enthousiast? Dan kun je een afspraak inplannen. Zo kunnen we face-to-face de wensen en behoeften bespreken. Kom je er niet uit? Neem dan ook contact met ons op. Wij zullen je verder helpen.