Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Kavel kopen en huis bouwen: wat zijn de kosten?

Logo Goedhuis

Goedhuis helpt jou aan een nieuw gebouwde prefab woning. Door jouw favoriete woning te ontwerpen in onze configurator is de prijs direct inzichtelijk. Je laat de woning bouwen op een kavel. Deze moet je dus eerst tot je beschikking hebben. Maar, over welke kosten praten we dan precies? Lees snel verder.

Goedhuis concept: huis bouwen 

Het concept van Goedhuis in één zin: energiezuinige prefab woningen die vanaf 3 maanden al sleutelklaar zijn. Het prettige is dat wij alles in één kunnen bieden wat betreft de woning. Ook heb je de vrijheid om hem naar wens te ontwerpen. Met ons nieuwe concept, Goedhuis maatwerk, kan dit zelfs nog uitgebreider. 

Al onze woningen zijn ook nog eens nul-op-de-meter. Je kunt dus gebouw gebonden én gebruiksgebonden energie opwekken. Lekker zuinig! Het enige wat wij aan jou overlaten is het kopen van een kavel. Hoe zit dit proces in elkaar en aan welke kosten moet je nu eigenlijk denken?

Kavel kopen: het proces en de kosten

Er zijn verschillende manier om een kavel te kopen. Je kunt beschikbare kavels vinden op bouwkavelsonline.nl maar je kunt ook op zoek gaan naar nieuwbouwprojecten. Hier staat vaak duidelijk aangegeven welke kavels nog beschikbaar zijn. Je kunt je vervolgens inschrijven voor een vrije kavel. Er wordt constant gebouwd in Nederland, dit gaat zelfs om ruim 74.000 nieuwbouwwoningen in 2022! 

We snappen wel dat je je bewust wilt zijn van de totale kosten. Zoals eerder aangegeven werken wij bij Goedhuis met transparante kosten. Je weet meteen wat je kwijt bent aan jouw woning. Een kavel kopen staat buiten ons, dus wij raden aan hier zelf meer informatie over in te lichten. Er zit ook veel verschil in de prijs per kavel. De prijs van een kavel is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Denk alleen al aan de locatie en grootte van de kavel. Bovendien kan de kavelprijs sterk variëren als je regio’s met elkaar vergelijkt. Dit kan zelfs verschillen per stadsdeel.

Heb je al een kavel op het oog? Vraag de informatie dan zo snel mogelijk op bij de eigenaar van de kavel of de makelaar die er over gaat. Zij geven je informatie over de prijs en eventueel bijkomende kosten. Meer weten over de woningen van Goedhuis? Neem dan contact met ons op.