Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Indicatie kosten huis bouwen  

Logo Goedhuis

Een moderne woning die ook nog eens duurzaam en kostenbesparend is. Dat is toch een fijn idee? Jij zult vrijwel niets merken aan het feit dat een woning prefab gebouwd is. Op de voordelen na. Een prefab woning van Goedhuis kan namelijk in drie maanden gebouwd worden. Dit komt doordat de modellen steeds terugkerend worden gebouwd. Jij kiest dus jouw favoriete prefab woning uit maar kan deze wel uitbreiden met aanvullende opties. Door deze ontwerpmogelijkheden maak je jouw eco prefab huis dus een stuk persoonlijker! 

De eerste huizen vs. heden

De oververhitte huizenmarkt is voor de meeste mensen sterk merkbaar de afgelopen jaren. Er wordt vaak benoemd dat vroeger de woningen beter te betalen waren en dat de vraag zoveel hoger is. Dat laatste klopt ook, maar er wordt vaak niet beseft dat men vroeger minder inkomsten had. Nu is het gemiddelde inkomen gestegen maar worden de kosten, door de gestegen vraag en ontwikkelingen, hoger. De situatie is dus in algemene zin redelijk hetzelfde gebleven, alleen zit het nu in een ander jasje.

Hedendaagse kosten huis bouwen 

Om een ruw idee te krijgen van de kosten, kijkt men vaak naar het gemiddelde bedrag per vierkante meter. In Nederland variëren de bouwkosten voor een nieuwbouwhuis doorgaans tussen de €1.500 en €2.500 per vierkante meter, afhankelijk van de complexiteit en afwerkingen. Dit is exclusief de kosten van de grond.

Bij het kopen van een Goedhuis staan de kosten van de kavel daar ook buiten. Een verschil met andere huizen aanbieders is dat je bij Goedhuis direct de prijs te zien krijgt. Deze prijs hoef je ook pas bij de oplevering te betalen.

Start met samenstellen

Jouw droomwoning samenstellen? Start meteen met ontwerpen en ontdek jouw favoriete Goedhuis. Kies één van samengestelde woningen en pas de binnen- en buitenkant aan. Binnen vijf minuten ontvang je een complete offerte voor jouw geconfigureerde woning. Weet direct wat je kunt verwachten en kom bij interesse bij ons langs!