Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Huizen ontwerp door Goedhuis

Logo Goedhuis

Het is natuurlijk dé ultieme droom om een huis volledig naar eigen wens te laten bouwen. Maar, vaak weet je niet waar je moet beginnen of zijn de kosten veel te hoog. Wellicht maakt Goedhuis daar verandering in voor jou. Wij bouwen namelijk prefab woningen, dit kan het inrichten net iets makkelijker maken. Ook zijn de woningen bij ons wel betaalbaar. Lees snel verder.

Een huizen ontwerp: volledig naar wens én snel

‘’Ik zou erg graag een huizen ontwerp willen, volledig naar eigen wens. Toch heb ik hier wat hulp bij nodig.’’ Of: ‘’Ik vind de kosten van een eigen huizen ontwerp te hoog dus ik heb het plan maar laten varen.’’ Dit zijn mogelijk twee bekende gedachten. Goedhuis heeft de oplossing voor deze twijfel. Wij bieden prefab woningen als ‘’huizen ontwerp’’ aan. Stap 1 is het kiezen van een modelwoning (ook wel prefab woning) en vanaf dit punt kun je de woning zelf verder uitbreiden. Dit geeft jou een voorzetje, want het is best lastig vanaf nul te weten wat en hoe je het precies wilt hebben. Het huizen ontwerp volledig in eigen handen nemen? We bieden sinds kort ook Goedhuis maatwerk aan. Via deze weg kun je nog meer invloed uitoefenen op het huizen ontwerp. 

Goedhuis biedt nog meer voordelen 

Naast onze prefab woningen bieden we ook een stukje service aan. Wij vinden het namelijk belangrijk dat een huizen ontwerp betaalbaar moet zijn en blijven. Daarom vind je bij Goedhuis woningen vanaf €230.000. Ook betaal je lagere maandlasten vanwege onze energiezuinige woningen. Je betaalt dan in principe voor het huizen ontwerp én de bouw van de prefab woning. Daarnaast hanteren wij ook een korte bouwtijd. Jij woont namelijk al in jouw Goedhuis vanaf 3 maanden. We hanteren dit tijdsbestek van bouw tot de sleuteloverdracht. Je betaalt je woning pas bij oplevering, niets geen termijnen of kosten voor meerwerk.

Begin meteen met jouw huizen ontwerp

Of je nu in de oriëntatiefase zit of al weet wat je wilt, wij nodigen je uit om jouw droomhuis te ontwerpen. Als je er niet uit komt kun je contact opnemen, ook als je het liever samen met ons doet. We vinden het namelijk belangrijk dat we jou steunen in het gehele proces. Ben je benieuwd naar ons aanbod? Start direct met het ontwerpen in de configurator en ontvang de bijbehorende prijs via de mail. Onze insteek is een Goedhuis voor iedereen en dit zul je dan ook direct terugzien in onze service.