Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Huis ontwerpen online

Logo Goedhuis

Een huis ontwerpen online gaat vaak in samenspraak met een architect. Goedhuis pakt het anders aan. Wij vinden het namelijk nog beter om een huis ontwerpen online zelf te kunnen doen. Zo kun je de woning volledig naar eigen wens en behoefte ontwerpen. In dit artikel nemen we je mee in de stappen binnen het huis ontwerpen online. 

Waar moet je beginnen in het huis ontwerpen online?

We snappen dat het idee om een huis te ontwerpen online ook wat overweldigend kan zijn. Want, waar moet je nu precies beginnen? Daarom zetten wij voor jou de eerste stap. Je kiest namelijk eerst een model uit voordat je begint aan het huis ontwerpen online. Goedhuis heeft diverse modellen, van ruim tot knusser. Onze woningen gaan van 84 m² tot 239 m². De modellen verschillen ook in stijl. Zo heeft Goedhuis herenhuizen maar ook het type schuurwoning. Als je binnen het huis ontwerpen online de modelkeuze hebt gemaakt kun je verder met de bijbehorende opties.

Stappen huis ontwerpen online

Nadat je jouw type hebt uitgezocht binnen het huis ontwerpen online kun je verder met de aanvullende opties. Dit betreft het volgende:

  1. Aanzicht voorzijde
  2. Aanzicht achterzijde
  3. Plattegrond begane grond
  4. Plattegrond eerste verdieping
  5. Uitbreidingen
  6. Extra’s

De eerste twee stappen binnen het huis ontwerpen online zijn gericht op de buitenkant. Je kunt kiezen voor de gevelbekleding, de top van de gevel en de onder- of bovenkant van de gevel. Een andere keuze binnen het huis ontwerpen online zijn de kozijnen. Je kunt voor je favoriete kleur kiezen, wel of geen roeden en het materiaal. Verder kun je een dakkapel of dakraam kiezen en ander materiaal voor de dakpannen of goot. 

Voor de achterzijde is het vrijwel hetzelfde verhaal. Hier kun je nog wel een aantal extra opties aan toevoegen. Dit gaat om een ander type voordeur, een luifel of pui. In de plattegrond modus kun je kiezen voor een uitbouw, veranda en berging. Tot slot hebben we nog extra’s, zoals meer zonnepanelen. Ook heb je de mogelijkheid om in plaats van prefab bouw te kiezen voor casco. Dan wordt het inrichten van het Goedhuis volledig aan jou overgelaten aan jou en helpen wij alleen met de ruwbouw.

Probeer een huis ontwerpen online zelf uit

Goedhuis houdt het graag laagdrempelig. Daarom raden wij het aan om zelf eens onze configurator door te lopen. Zo kun je zelf uitproberen of een huis ontwerpen online iets voor jou is. Misschien ben je al bekend met het concept prefab of casco wonen. Daarnaast bouwen we nu ook maatwerk, dit biedt nog meer inbreng. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij al de definitieve beslissing hebt gemaakt. Jij gaat voor een huis ontwerpen online. We geven je dan graag wat redenen mee om voor Goedhuis te kiezen. Wij staan namelijk bekend om onze energiezuinige en comfortabele woningen. We hebben namelijk alleen maar nul-op-de-meter woningen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de woningen betaalbaar zijn en blijven. Ben je overtuigd maar vind je het lastig om het huis ontwerpen online alleen aan te pakken? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.