Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Een huis bouwen op eigen grond 

Logo Goedhuis

Een eigen kavel kopen en een huis volledig naar eigen wens laten bouwen. Volledige keuzevrijheid. Het klinkt bijna als iets onbereikbaars. Dat hoeft het helemaal niet te zijn! Bij Goedhuis vinden wij namelijk dat iedereen hier de kans voor moet krijgen. Daarom bieden wij al woningen aan vanaf €230.000. Lees snel verder voor meer informatie.

Waar begin je in het proces huis bouwen op eigen grond?

Het is natuurlijk eerst belangrijk om na te gaan of je de financiële ruimte hebt. Allereerst om je droomhuis op eigen grond te bouwen. Maar het zou ook kunnen dat je eerst nog je kavel moet kopen. Nu is de vraag: is het ook altijd mogelijk om een huis op eigen grond te bouwen? 

Er zijn natuurlijk wel diverse wetten en regels rondom een huis bouwen op eigen grond. Dit is over het algemeen gemeentelijk bepaald. Sommige mensen laten zich ook wel afschrikken door deze regels. Maar, houd in je achterhoofd: het is echt niet onmogelijk. Anders zouden mensen überhaupt niet meer voor zelfbouw kiezen. Daarnaast steunen sommige gemeenten in Nederland een huis bouwen op eigen grond zelfs. Er wordt dan in sommige gevallen ook begeleiding aangeboden. 

Verrijk jouw grond met een Goedhuis woning 

Bij Goedhuis geven we je de keuze uit meerdere woningen. Maar wat kost een huis bouwen op eigen grond precies? Je kunt woningen filteren tot 250.000 en vanaf 250.000 daarnaast is de woonoppervlakte van onze woningtypen ook divers. We bouwen zelfs villawoningen

Je kunt zelf, na het kiezen van jouw favoriete woningtype, de woning verder ontwerpen. Je bent bij Goedhuis ook verzekerd van een snelle bouwtijd. Dit komt onder andere door onze prefab bouwmethode. Hierdoor kunnen we efficiënter te werk gaan en heb jij vanaf 3 maanden de sleutel in je handen! Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.