Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Jouw eigen huis designen 

Logo Goedhuis

Heb je het plan om een nieuwe woning te laten bouwen? Dan snappen we dat je dit zo veel mogelijk zelf in de hand wilt hebben. Je hebt vaak toch bepaalde ideeën in je hoofd qua ontwerp en indeling. Bij Goedhuis kun je deze ideeën volledig op zijn beloop laten. Je kunt namelijk jouw eigen huis designen. Ontdek hier meer.

Huis designen bij Goedhuis

De basis van het Goedhuis concept is gefocust op prefab, ook wel catalogusbouw genoemd. Een prefab woning is een huis waarvan de meeste elementen of onderdelen in een fabriek worden vervaardigd. Uiteindelijk worden de elementen in één keer naar de bouwlocatie gebracht. De Goedhuis woning kan er met deze bouwwijze binnen enkele weken staan. Wij vragen jou alleen om je te richten op het huis designen. Misschien bevind je jezelf nog maar in de oriëntatiefase. Dan is het juist het moment om alvast kennis te maken met onze configurator. De configurator is het brein achter jouw huis designen. In onze configurator kun je zelf filters instellen. Misschien heb je al een bepaald maximum voor kosten in je hoofd. Of gaat het juist meer om de woonoppervlakte. Jij neemt in ieder geval de leiding in jouw wensen en behoeften.

Van huis designen tot volledige woning 

Jouw eigen woning huis designen is een breed begrip. We zullen je daarom meenemen in de stappen die jij als eerste mag zetten:

  1. Je kiest jouw favoriete modelwoning uit in de configurator
  2. Kies uit de opties voor de buitenkant van de woning, zoals het type dakpannen en bijvoorbeeld de keuze voor wel/geen dakkapel.
  3. Via de optie ‘aanzicht achterzijde’ en de plattegrond kun je de woning vanuit een ander perspectief bekijken.
  4. Ook kun je uit extra opties kiezen, zoals een berging of een uitbouw. 

Het is ook mogelijk om in plaats van prefab te kiezen voor casco bouw. In dat geval is de woning wind- en waterdicht, maar de rest moet je zelf regelen. Denk hierbij aan het installeren van de meterkast, of het aanleggen van de badkamer. Als je van nature een klusser bent is dit zeker een uitkomst. Je kunt dan namelijk flink besparen. Er gaat wel extra tijd overheen dus je kunt niet meteen intrekken na oplevering.

Waarom een huis designen bij Goedhuis?

Er zijn een aantal redenen waarom Goedhuis een goede keuze is. Een huis designen bij Goedhuis gaat namelijk hand in hand met lagere maandlasten. Jouw woning draait namelijk voornamelijk op een warmtepomp, een sterk ventilatiesysteem en zonnepanelen. Kortom, wij bouwen energieneutraal en dit uit zich in een nul op de meter. Ben je benieuwd naar ons aanbod? Start direct met jouw huis designen in de configurator en je ontvang de bijbehorende prijs via de mail. Onze insteek is een Goedhuis voor iedereen en dit zul je ook terug zien in onze service.