Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Zelf een huis bouwen zonder aannemer kan bij Goedhuis

Logo Goedhuis

Trage aannemers, je hebt er vast weleens mee te maken gehad, zelf of via iemand die je kent. Er is niets vervelender dan dat bij de bouw van een woning. Het liefst wil je zo snel mogelijk in de woning. Ook zonder dat er hoge (extra) kosten bij komen kijken. Bij Goedhuis hoef je niet bang te zijn voor deze situaties. Ontdek manieren om zelf een huis te bouwen zonder dat je een aannemer nodig hebt.

Mogelijkheden om zelf een huis te bouwen 

Een huis bouwen, of laten bouwen, kan op meerdere manieren zonder dat je een aannemer nodig hebt. Allereerst kun je ervoor kiezen om het volledig zelf aan te pakken. Dit is alleen aan te raden als je ervaring hebt met bouwen of handig bent in het uitvoeren van bouwprojecten. 

Ben je heel handig maar heb je geen ervaring met bouwprojecten? Een andere optie is dan om een bouwadviseur in te huren. Deze kan je helpen met het plannen, ontwerpen en beheren van de bouw van je huis. Jij doet zelf de uitvoering.

Heb je mensen om je heen die handig zijn in het bouwen? Je verdeelt dan zowel de kosten als het werk. Zo verloopt het bouwproces sneller en ook nog eens efficiƫnter!

Je kunt er ook voor kiezen om prefab te bouwen. Je kunt proces zien als een ‘bouwpakket’ dat gemonteerd moet worden. Door het voorwerk in de fabriek kan het een stuk sneller gemonteerd worden. Bij Goedhuis bouwen wij prefab en casco. Het betreft beiden een huis laten bouwen zonder aannemer. Dit ook nog eens met een bouwtijd vanaf 3 maanden. 

Volledige ontzorging bij Goedhuis

Wij vinden het belangrijk dat een bouwproces snel maar ook goed verloopt. ‘Goed bouwen’ is een van onze USP’s. Je bent er bij Goedhuis alleen al zeker van dat de woning meer woonoppervlakte heeft in vergelijking met andere nieuwbouwwoningen. Dat komt door ons slimme bouwsysteem.

De buitenwanden van een Goedhuis zijn door efficiƫnte isolatie gemiddeld 10 cm ranker. Meer woonoppervlakte voor minder geld. Daarnaast bouwen wij per jaar ongeveer 150 Goedhuizen. Wij houden van doorpakken.

Tot slot vinden wij verduurzaming en circulaire economie ook erg belangrijk. Dit zie je dan ook terug in onze ontwerpen. Al onze huizen zijn energiezuinig, gasloos en modulair gebouwd. De woningen zijn zelfs nul-op-de-meter. Ga direct aan de slag met een woningontwerp in onze configurator. Wellicht zien we elkaar terug in de toekomst.